perjantai 15. huhtikuuta 2016

Päässä surisee ja pätkii


Takana on aika työntäyteinen viikko. Tämä oli varmaan koko kevään kiireisin viikko. Töitä sunnuntaista tähän päivään ja alkuviikosta vielä sekä aamupäivällä että illalla. Ja huomasin, että kun on kiire, tulee tehtyä mokia. Ajatus pätkii. Olen viikon aikana laittanut meilin väärälle henkilölle, yrittänyt maksaa alv-maksuja yrityksen tililtä samaiselle yrityksen tilille, jolta sitä yritin maksaa (ja ihmetellyt, miksi pankin järjestelmä ilmoittaa, ettei tämä ole mahdollista), olen varannut kirjastosta Momo-kirjan ja noutaessani huomasin, että kirja olikin saksankielinen. Tänään yritin maksaa ruokaostoksia kirjastokortilla.

Päässä surisee, koska allergian takia olo on tukkoinen. Eilen niistäessäni nenää korvat menivät lukkoon ja olivat lukossa koko päivän. Oli vähän outo fiilis ohjata ryhmiä, kun oma ääni kuulosti kummalliselta.

Tänään tein parsapastaa Pikku Kepponen - blogissa olleen ohjeen mukaan ja jotain siinäkin meni pieleen. On se syötävää, mutta ei niin maukasta kuin ajattelin. Kaikesta tästä huolimatta oma mieliala on hyvä ja on aivan ihanaa, kun edessä on vapaa viikonloppu. Käymme Lapsimessuilla ja tarkoitus on aloitella myös pihan keväthommia. Pestä talvivaatteita ja laittaa remontoinnin jäljiltä kotia kuntoon.

Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Voi himskatin allergia, täällä myös sitä odottelen kauhulla. Koivu on omalla kohdalla ja yleensä toukokuu on yhtä hemmettiä ja ne lääkkeethän väsyttää. Zemppiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla koivu on pahin, mutta muutamana viime vuonna myös lepän siitepöly on aiheuttanut allergiaoireita. Kuten myös katupöly. Ja tänä vuonna tähän yhdistyy myös kotonamme oleva remonttipöly.

      Minuakin väsyttää allergialääkkeet. Tosin juuri luin netistä artikkelin, jossa todettiin ettei ne lääkkeet väsytä vaan se itse allergia. Itse olen kyllä sitä mieltä, että lääkkeet väsyttävät, koska minulla on lääkkeiden vaihto auttanut siihen, ettei väsymys ole täysin invalidisoivaa.

      Kiitos tsempeistä!

      Poista
  2. Harmi, että pasta ei onnistunut. Meillä maistui vallan erinomaisesti.

    Minä kärsin pääasiallisesti koivun siitepölystä. Sesongin ei olisi vielä pitänyt alkaa, mutta ihan älyttömän tukossa olen ollut tänään :( Toivottavasti tulee kevään mittaan sopivasti sateita, jotka edes hetkellisesti helpottavat oloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että minulla meni tagliatellet ylikypsiksi eikä sitruunamehua ehkä ollut tarpeeksi. Kyllä se pasta syötyä tuli ja pojat ihan pitivät siitä.

      Moni muukin on valittanut, että olo on ollut nyt loppuviikosta tosi tukkoinen. Sunnuntaina taitaa sataa, joten se taas vähän raikastaa ilmaa ja olotilaa.

      Poista
  3. Jospa ensi viikolla sujuu jo jouhevammin. Mulla alkoi soimaan muutkin mokaa-biisi päässä :D
    Kivaa viikonloppua, ainakin täällä keski-suomessa näyttää siltä että on tulossa kaunis päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nyt minunkin päässäni soi Muutkin mokaa.

      Mukavaa viikonloppua sinnekin, täällä etelässä on tänään mahtava auringonpaiste ja kohta siirryn pihahommiin.

      Poista
  4. Oi voi, onpa ollut viikko sinulla! Teitkö löytöjä lapsimessuilta? Itse en ole siellä koskaan käynytkään kun asumme niin kaukana. Mukavaa ja parempaa alkavaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä viikot ovat tällaisia....Olemme vasta tänään menossa Lapsimessuille. En mene varsinaisesti mitään löytöjä tekemään, kun oikein millekään ei ole tarvetta. Lähinnä menen hengailemaan ja katselemaan. Ehkä jotain pientä tarttuu mukaan, ehkä ei.

      Mukavaa uutta viikkoa sinullekin!

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!