torstai 2. huhtikuuta 2015

Pääsiäisenä


Pääsiäisenä lepäillään ja rentoudutaan. Vietetään perheaikaa. Käydään elokuvissa. Lastenleffatarjontaa näyttää olevan paljon, samanaikaisesti menossa Me Rosvolat (joka sai aika huonot arvostelut Hesarissa), Vihdoin kotona ja Asterix: Jumaltenrannan nousu ja tuho. Itsekin ajattelin käydä leffassa. Ihan aikuisten leffassa. Millainenhan olisi The Second Best Exotic Marigold Hotel. Edelleen Alice olisi varmasti hyvä, mutta mietin, meneekö se liikaa ihon alle. Isäni myötä Alzheimerin tauti tuli minulle liiankin tutuksi. Ja isäni kuolemasta on nyt melko tarkalleen kolme vuotta aikaa, silloin(kin) elettiin pääsiäistä.


Käydään uimassa, ehkä myös keilaamassa. Minäkin aion jättää työasiat sivuun, niin paljon kuin se yrittäjänä on mahdollista.

Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille! Millaisia pääsiäissuunnitelmia teillä on?

10 kommenttia:

 1. Täällä ei ole MITÄÄN suunnitelmia. Meillä haaveissa päästä katsomaan American Sniper (miehen toive siis) mutta saas nähdä saadaanko lapsenvahtia... Leppoisaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuulostaa hyvältä ettei ole mitään suunnitelmia. Meillä koko perheen uimahallireissu kuuluu perinteisesti pääsiäiseen ja esikoinen toivoi keilaamista.

   Leppoisaa pääsiäistä teillekin! Ja toivottavasti saatte lastenvahdin ja pääsette leffaan.

   Poista
 2. Elokuvat haaveena meidänkin pääsiäisessä. Pähkäillään Me Rosvoloiden ja Vihdoin kotona välillä. Haluaisin nähdä myös tuon Edelleen Alice-leffan, aion kuitenkin lukea kirjan ensin. Meilläkin kyseinen tauti löytyy tuskallisen läheltä. Hyvää pääsiäisen aikaa toivotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin vielä mietintä menossa, mikä leffa mennään katsomaan.

   Alzheimerin tauti on tosi rankka omaisille. Siinä on kyse vuosikausia kestävästä luopumisesta ja tuskasta. Toivon, ettei meidän lähipiiriin ihan heti osu toista muistisairasta, niin rankka kokemus oli tyttärenä seurata oman isän kohdalla taudin etenemistä.

   Hyvä pääsiäisen aikaa teillekin!

   Poista
 3. Meilläkin on ohjelmassa leffassa käynti ja ehkäpä Fallkulla. Hyvää ruokaa, askartelua ja varmaan erä tai kaksi Cluedoa. Sellasta leppoisaa ja helppoa oleilua perheen kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leppoisa ja helppo oleilu kuulostaa tosi kivalta. Cluedo on kiva peli, siitä minäkin pidän.

   Mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 4. Oikein kivan kuulloisia suunnitelmia!
  Iloista ja rentoa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Oikein mukavasti ja leppoisasti on meidän pääsiäinen sujunut. Oma leffareissu taitaa jäädä käymättä, mutta perheaikaa ollaan vietetty paljon.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!