torstai 9. huhtikuuta 2015

Lapsimessut 2015


Lapsimessut alkavat Helsingin Messukeskuksessa huomenna perjantaina. Satuhieronta on mukana Lapsimessuilla, yhteisellä osastolla Suomen Lastenhoitoalan Liiton kanssa (6f179). Olen mukana esittelemässä satuhierontaa perjantaina koko päivän ja sunnuntaina iltapäivästä. Mukanani on myös uudet Kasvun Taian esitteet. Jos olet käymässä messuilla, tule moikkaamaan!
Satuhierontahuppari ehti tulla postin matkassa juuri sopivasti perille. Hupparin väri on keväisen raikas. Itselläni oli kuvanottohetkellä vähän räjähtänyt olo, kuva on otettu keskiviikkoiltana ohjattuani neljä jumpparyhmää päivän aikana. Ja fillaroituani jumppasalilta hurjassa tuulessa kotiin.

Ehdin voittaa arvonnassa yhden lipun Lapsimessuille ennen kuin minulle selvisi, että saan näytteilleasettajakortin. Mies ja lapset ovat tulossa sunnuntaina messuille kiertelemään varsinkin pienoismallipuolta läpi.

Tänään käyn tapaamassa mahdollista uutta yhteistyökumppania ja illalla olen menossa "Kuka olet, kun uskallat" - valmennukseen. Voitin paikan tuohon valmennukseen arvonnan kautta. Lauantaina on ilokuvaus, minua kuvataan Kaivopuistossa nettisivujani varten. Ja lauantaina illalla olen menossa ystäväni kanssa teatteriin. Kaikkea kivaa siis tulossa.

Oletko sinä menossa Lapsimessuille? Millaisia suunnitelmia sinulla on loppuviikolle?

2 kommenttia:

 1. WAU! Mahtavaa varmasti päästä esittelemään ja tekemään tutuksi omaa yritystään. Tuota logoasi edelleen ihastelen :)

  Itse asun sen verran kaukana, että lapsimessuja ihastelen aina näin blogien kautta...

  Sinulla onkin menoa ja meininkiä tiedossa, mukavia sellaisia! Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hienoa päästä messuille mukaan, ehkä joskus olen ihan oman yrityksen alla. Nyt on mahdollisuus esitellä satuhierontaa ja jakaa myös omia esitteitä.

   Lapsimessut ovat täällä pääkaupunkiseudulla iso tapahtuma, niitä kait järjestetään nykyään myös muissa isommissa kaupungeissa. Mutta ei ehkä päästä samaan suuruuteen kuin Helsingin Messukeskuksessa.

   Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!