maanantai 19. helmikuuta 2018

Tavoitteita loppuvuodelle 2018Olen nyt alkuvuoden aikana miettinyt tavoitteita tälle vuodelle. Ja reflektoinut viime vuotta. Vuosi 2017 meni aika lailla eri tavoin kuin mielikuvissani ajattelin alkuvuodesta. Vuodesta tuli liian kiireinen, en ehtinyt tarpeeksi pysähtyä reflektoimaan ja pohtimaan asioita. Minä tarvitsen paljon rauhallista aikaa ja tilaa. Oma hyvinvointi meinasi jäädä taka-alalle. Yritystoiminnan suhteen vuosi 2017 vei minua huimasti kohti niitä tavoitteita, joita olen yritystoiminnalleni luonut.

Tässä ajatuksia ja tavoitteita tälle vuodelle, sekä pienempiä että isompia:

Oma hyvinvointi

Joogan palauttaminen viikkoharrastukseksi (olenkin nyt mukana "Selkä kuntoon joogalla" - kurssilla, lisäksi katson sopivia lyhytkursseja, joille voisin osallistua)

Säännölliset mindfulness-harjoitukset

Säännölliset käynnit hierojalla / thaimaalaisessa hieronnassa. Lisäksi olisi mukavaa aloittaa taas Rosen-terapiassa käyminen.


Yrittäjyys

Omien yrittäjyystaitojen parantaminen, erityisesti aion panostaa markkinointitaitoihin (olen mukana kahdella markkinointiin ja myyvään kirjoittamiseen liittyvällä kurssilla)

Sähköpostilistan kasvattaminen

Vanhemmuuden materiaalikirjaston luominen

Nykyisten verkkokurssien markkinoinnin tehostaminen (minulla on ideat kahteen seuraavaan verkkokurssiin, mutta verkkokurssin tekeminen on niin iso projekti, joten en vielä osaa sanoa, alanko luoda noita verkkokursseja vielä tänä vuonna)

Painopisteen siirto koko ajan enemmän mindfulnessiin ja tunnetaitoihinTämä blogi

Ei muita tavoitteita kuin blogin kirjoittaminen ja pitäminen elävänä, tavallisia tekstejä, joiden avulla voi palata muistoihin ja tapahtumiin

Blogin bannerin uusiminen (help, antakaa teknistä apua, miten olette tehneet bloginne bannerit?)Muita tavoitteita ja toiveita, sekä isompia että pienempiä

Kokeilen ilmajoogaa

Käyn 5Rhytms-tanssitunnilla

Kokeilen metamorfista hoitoa

Museokorttikin on kummitellut mielessäni jo monta vuotta, edelleenkin se on ostamatta. Olisikohan jo sen aika?

Täytän saamiani ja ostamiani tehtäväkirjoja. Minulla on iso läjä erilaisia itsetuntemukseen ja omien tavoitteiden ja arvojen miettimiseen liittyviä tehtäväkirjoja. Ne ovat ihania, mutta niiden täyttäminen on jäänyt ihan retuperälle.

Haluaisin käydä läpi myös The Journey - Matkamenetelmä - prosessin

Käsitöitä aion taas tehdä enemmän. Se on mukavaa ja rentouttavaa, mutta jäänyt nyt taas kaiken muun jalkoihin. Tänään ostin frotee-pörrökudetta, josta neulon torkkupeiton.


Millaisia tavoitteita ja toiveita sinulla on tälle vuodelle?

6 kommenttia:

 1. Tämän vuoden tavoitteet hiukan sumussa, kun tässä hetkessä raskautta, mutta matkamenetelmän haluaisin minäkin käydä läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halit ja tsemppiä. Toivotaan, että olosi kevenee vuoden edetessä. Minulle on tuo Matkamenetelmä tullut nyt niin monessa paikassa vastaan, että haluan sen käydä läpi.

   Poista
 2. Tässäpä oli hyvä ajatus siihen, mitä ehkä itsekin pitäisi miettiä. Mitkä tosiaan on niitä tämän vuoden tavoitteita minkäkin asian suhteen... Kiitos innoittavasta postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos postaukseni innoitti sinua! Kun tavoitteet on luotu, tietää suunnan ja silloin alkaa tehdä myös konkreettisia toimenpiteitä tavoitteiden toteuttamiseksi.

   Poista
 3. Olet listannut monia kiinnostavia ja hienoja asioita!

  Minulla ei oikeastaan ole tavoitteita tälle vuodelle, mutta aion yrittää tsempata kotikuntoilussa. Kävin pari vuotta paikallisella kuntosalilla (toisella niistä kahdesta :)), mutta en ole oikein kuntosali-ihminen. Tykkään liikkua yksinäisyydessä. Koetan siis kovasti saada itseni kotikuntoilemaan kahdesti viikossa (meillä on soutulaite, jota mies käyttää, ja lisäksi kotona on kahvakuula, jumppakuminauhoja, ja Youtubessa on hyviä pilatesvideoita), mutta miten se onkin niin vaikeaa.

  Ja sitten on yksi haave, mutta sitä en uskalla kovin tarkkaan asettaa vielä tavoitteeksi. Hmm - tavoite voisi olla, että luon tälle haaveelle alun tänä vuonna.

  Kaunista pakkasperjantaita! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluaisin aloittaa kotikuntoilun. Välillä se on onnistunut, mutta sitten taas löpsähtää. Mun pitää käsitellä myös omia asenteita ja uskomuksia tämän suhteen, minulla kun on vahvana ajatus, että tarvitsen ryhmän ja ohjaajan, jotta kuntoilu onnistuu.

   Ihanaa pakkasperjantaita sinullekin!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!