sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Hetkessä: RumpurentoutusMinulla on ollut satuhierontaohjaajakoulutuksen  yhteydessä ilo päästä kokeilemaan uusia asioita. Viime keväänä sain väritulkinnan yhdeltä kurssilaiselta, viikko sitten saimme ryhmänä ihanan rumpurentoutuksen.

Rumpurentoutus tehtiin shamaanirummulla, jossa on hyvin pehmeä ääni. Makasimme patjojen päällä silmät kiinni. Alussa meille kerrottiin lyhyesti rentoutuksesta ja saimme tehdä lyhyen mielikuvamatkan, sen jälkeen loppuosuus hoidettiin pelkällä rummulla.

Rumpurentoutuksen ohjaaja rummutti rummullaan välillä hiljemmin, välillä kovemmin. Hän kulki ympärillämme ja lisäksi hän kävi jokaisen luona ja kulki rummun kanssa varpaista päähän ja takaisin varpaisiin.

Kokemus oli todella rentouttava. Tuntui, että pääsin hyvin nopeasti rentoutuneeseen olotilaan. Tuntui, että rummun värähtely "hieroi" koko kehoa. Käydessäni illalla nukkumaan tunsin edelleenkin rummun äänivärähtelyn kehossani.

Rumpurentoutus oli hyvin rentouttava ja miellyttävä kokemus. Suosittelen kokeilemaan, jos siihen tulee joskus mahdollisuus. Itse en ollut edes kuullut rumpurentoutuksesta ennen tätä. Minä olen jo parin vuoden ajan haaveillut pääseväni sointukylpyyn. Luulen, että pitäisin myös siitä.

Mikä on sinulle sopivin tapa rentoutumiseen? Oletko kokeillut rumpurentoutusta tai sointukylpyä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina!