tiistai 22. tammikuuta 2019

Hetkessä: Brain Relief - hoidossa


Minä käyn paljon erilaisissa kehohoidoissa. Saadakseni yhteyttä kehooni ja itseeni, rentoutuakseni, saadakseni helpotusta niskajumeihin ja lihasjännityksiin. Ja koska on vaan niin ihanaa, kun joku koskettaa ja hellii kehoa.

Kesällä bongasin ensimmäistä kertaa Brain Relief - hoidon ja tuli olo, että tuota hoitoa haluan kokeilla. Lopulta ensimmäinen hoitokertani meni joulukuun alkuun asti.

Brain Relief - kosketushoito on kehitetty Suomessa. Hoito on yhdistelmä aasialaisia ja suomalaisia kosketus- ja energiahoitotekniikoita ja uusia oivalluksia. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, niskan ja hartian seutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteisiin kuuluvat painallukset, venytykset, pyörittävät ja pöyhivät otteet. Hoidon aikana asiakas on selällään.

Olin ensimmäisessä hoidossani joulukuun alussa ja se oli lauantai. Aamupäivällä olin laitellut joulukoristeita esille ja kun olin matkalla hoitoon, muistan ajatelleeni, että "hitsi kun tämä hoitokin on varattuna, olisi ollut niin paljon tekemistä". Heti, kun pääsin makaamaan selälleni hoitopöydälle, tiesin, että juuri tätä mieleni ja kehoni tarvitsee. Pysähtymistä. Rauhoittumista.

Hoito oli todella rentouttava. Taustalla soi musiikki ja minä makasin silmät kiinni hoitopöydällä ja hoitaja käsitteli miellyttävillä otteilla kehoani. Pääsin nopeasti superrentoon olotilaan. Hoidon jälkeen oloni oli rento, rauhallinen ja vähän pöllästynyt, sen verran syvän rentouden tilan saavutin. Aion mennä jatkossakin Brain Relief - hoitoon, sen verran hyvä kokemus minulla jäi hoidosta.

Oletko sinä kokeillut Brain Relief - hoitoa? Minä olen käynyt paljon erilaisissa kehohoidossa ja intialaisesta päähieronnasta löydän yhtäläisyyttä tähän hoitoon.

Tämä postaus kuuluu Hetkessä - postaussarjaan. Hetki on itselleni voimavaroja, iloa ja hyvinvointia arkeen tuova juttu.

Seuraa blogiani myös facebookissa!

6 kommenttia:

 1. Minä kävin Brain reliefissä reilu vuosi sitten kun toivuin burn outista. Se oli kyllä ihana kokemus ja näin jälkeen päin kun ajattelen, niin auttoi minua kovasti. Kauhean hanakka en ole käymään missään hoidoissa, käyn satunnaisesti, enemmän olen kiinnostunut niistä hoidoista ja keinoista mitä voi itse itselleen tehdä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun sinullakin on kokemusta Brain Relief-hoidoista. Itse käyn paljon erilaisissa hoidoista, kun niistä on ollut niin iso apu itsellesi.

   Kiitos, kun kommentoit. Löysin kommentin vasta tänään kaiken maailman roskapostien joukosta.

   Poista
 2. Hei! Järjestätkö vielä perheille univalmennusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, kun vastaan vasta nyt. Kommenttisi löytyi vasta tänään roskapostien joukosta. Minulla on nyt ollut satunnaisia uniluentoja pääkaupunkiseudulla, mutta verkkopohjainen univalmennus on ollut nyt tauolla, lähinnä muun tuotekehitystyön takia eli aika ei ole riittänyt sille. Nyt en osaa sanoa, järjestänkö sitä vielä jossakin vaiheessa. Kasvun Taika - yritykseni fb- ja instagram - sivuja seuraamalla pysyt ajan tasalla.

   Poista
 3. Kuljeskelin täällä pitkin blogi polkuja kun huomasin sinun blogisi. Luin ensimmäisen postauksesi ja ajattelin heti että tänne jään seurailemaan ja liityin lukijaksikin. Itse olen käynyt kasvohoidoissa paaljon, mutta en vartalohoidoissa muuten kuin hieronnassa. Sekin kyllä rentouttaa.
  Tuleppas sinäkin käymään aurinkokujalla kylässä.
  Rauhallista pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit blogini ja anteeksi, kun vasta nyt julkaisin kommenttisi. Se löytyi kaiken roskapostin joukosta vasta tänään.

   Tulen käymään Aurinkokujalla pian kylässä. Minunkin on tarkoitus nyt aktivoitua taas blogini suhteen.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!