torstai 23. heinäkuuta 2015

Uusi postaussarja: Hetkessä


Blogissani alkaa uusi postaussarja: Hetkessä. Innoittajana tähän on toiminut Pikku Kepponen - blogi, josta olen jo vuoden verran seurannut Hetkiä. Hetki on arkeen voimaa tuova asia. RvaKepponen on vuoden varrella kirjoittanut esimerkiksi ulkomaanmatkoistaan, konserteista ja retkistä.


Vielä en tiedä, mitä kaikkia Hetkiä minun eteeni tulee seuraavan vuoden aikana. Mutta luulen, että Hetkeni liittyvät erilaisiin aika arkisiin voimaa tuoviin asioihin. Kursseihin, koulutuksiin, luentoihin, hemmotteluhoitoihin, ystävien tapaamiseen, käsitöihin, teatteriesityksiin. Hetki on sellainen asia, joka on minua itseäni varten ja josta saan arkeeni iloa ja hyvinvointia. Hetki ei välttämättä ole vain sellainen hetki, jossa olen itsekseni tai ystävieni kanssa ilman perhettä. Hetki voi olla myös perheen kanssa tapahtuva juttu silloin kun se tuo myös minulle nautintoa ja iloa. Tällainen voi olla vaikkapa teatteri- tai sirkusesitys. Tai joku kiva kotona tehty yhteinen juttu, jonka jälkeen on itsellä on voimaantunut wau-fiilis.Hetki saa arjen näyttämään valoisalta, se tekee oman olon kepeäksi ja mielen kirkkaaksi. Hetket inspiroivat itseä ja tuovat hyvinvointia. Hetki saa energian virtaamaan ja sydämen laulamaan. Hetki saa minut kontaktiin itseni kanssa.

Tervetuloa seuraamaan Hetkiäni!

10 kommenttia:

 1. Hienoa! Jään odottelemaan kiinnostuneena sinun hetkiäsi. Itse starttasin jo toisen lukuvuoden, näyttää siltä että alku on ainakin museopainotteista, koska ostin museokortin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut tosi kiva lukea sinun Hetkistäsi ja siksi päätin aloittaa myös itse tämän postaussarjan. Museokortti on varmasti hyvä ostos, pitäisköhön minunkin hankkia se. Parilla ystävälläni on se ja fb-päivityksistä päätellen ovat jo kovasti hyödyntäneet sitä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minäkin olen aivan innoissani tästä! Olen tutkaillut kaiken maailman hierontoja yms. hoitoja ja pitäisi kait saada sponsori tähän hommaan, jotta saisin kaikki haluamani toteutumaan.....

   Poista
 3. Kivaa ja Hetkiä sanakin on niin kaunis <3

  VastaaPoista
 4. Wau, onpa hieno idea! Kiva jäädä seuraamaan millaisia Hetkiä on tulossa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on kiva idea ja innoissani suunnittelen, mitä kaikkea voin kokeilla tulevana syksynä.

   Poista
 5. Kuulostaapa ihanalta idealta! Näitä odotan innolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on ihana idea. Minulla on jo vaikka mitä ajatuksia tämän postaussarjan suhteen.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!