lauantai 11. heinäkuuta 2015

Amazonia DVD + arvonta (sis. lastenlipun Korkeasaareen)


Sain jo pari kuukautta sitten neljä Amazonia dvd-levyä, joista yksi tuli meille arvostelukappaleeksi ja kolme arvontakappaleiksi. Tämä arvonta on nyt viivästynyt monestakin syystä (esim. Berliinin matkan takia), mutta nyt se alkaa!

Arvottavana on siis kolme kappaletta Amazonia dvd-levyjä. Lisäksi jokaiseen dvd-levyyn kuuluu Korkeasaaren lastenlippu (lipulla yksi 4 - 17 v lapsen sisäänpääsy ilmaiseksi Mustikkamaan kautta). Korkeasaaren lippu on voimassa vuoden loppuun saakka.


Katsoimme poikien kanssa elokuvan eräänä sateisena iltana. Elokuvassa ei ole sanoja, se on visuaalisuuteen perustuva seikkailutarina. Takakannessa todetaan näin: "Amazonia on kiehtova matka maailman suurimpaan sademetsään. Vankeudessa syntynyt kapuusiapina Sai selviää kuin ihmeen kaupalla lentokoneonnettomuudesta ja löytää itsensä keskeltä Amazonian viidakkoa. Utelias pikkuseikkailija ottaa heti kaiken irti yllättävästä vapaudestaan. Pian Saille kuitenkin selviää, että viidakon kauneus saattaa olla myös petollista. Sai kohtaa metsässä kaikenlaisia eläimiä aina jaguaarista tapiiriin ja ymmärtää, että paras tapa säilyä hengissä on saada muiden lajitoverien hyväksyntä. Sain villit lajitoverit eivät kuitenkaan ole valmiita ottamaan kesyä sukulaistaan avosylin vastaan. Amazonia on valloittava koko perheen seikkailuelokuva".

Katsoin lasten kanssa elokuvan ja he totesivat, että "ihan kiva", mutta luulen, että elokuva sopii paremmin vähän pienemmille katsojille kuin 12- ja 10-vuotiaille. Elokuva on aika minimalistinen eli perustuu visuaalisuuteen (luontokuviin ja ääniin). Elokuvan trailerin pystyy katsomaan täältä.


Arvontaan voivat osallistua kaikki blogini lukijat (blogger (en saa jostain syystä linkattua sitä tähän, mutta sivupalkista pystyy liittymään), bloglovin, blogipolku, facebook - noihin kaikkiin voi liittyä myös sivupalkista. Facebookissa tarjoan myös jonkin verran blogin ulkopuolista aineistoa, esim. linkkauksia kiinnostaviin artikkeleihin ja aforismeja). Kerro kommentissa, mitä kautta luet blogiani. Kaikille tasapuolisesti yksi arpa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy reilun viikon päästä eli sunnuntaina 19.7. klo 20.

Onnea arvontaan!

36 kommenttia:

 1. Mukana ollaan! Seuraan blogiasi monenkin eri kanavan kautta, ettei mitään vain mene ohi ;)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan ja mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Joka tuutissa mielestäni seuraan ja tämä leffa olisi juuri meidän typyjen mieleen. Korkeasaaren reissukin on kalenterissa, joten ilolla mukana. :)

  Aurinkoa päivään!

  Tiia

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukaan arvontaan kiitos!
  Seuraan bloggerin kautta

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa. Luen bloggerin kautta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mukana! Bloglovinin kautta seuraan!

  minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukijana (blogger) mukaan arvontaan! :)
   ameliarose211@gmail.com

   Poista
 6. Bloggerin kautta lueskelen :) Mukavaa kesän jatkoa!

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan ja mukavaa kesän jatkoa teillekin!

   Poista
 7. Bloglovinin kautta seuraan, mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Voi vitsit, tiedän että kummityttö ilahtuisi ikihyviksi tästä! Toivotaan parasta... Blogger-lukijana mukana! :)

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Meidän piti käydä katsomassa tämä elokuva teatterissa neiti kakkosen kanssa, mutta en edes tiedä miksi se jäi. Voi sitä harmistusta, kun ei enää teattereissa ollutkaan pyörimässä. Hienoa, että kirjoitit jutun. En edes ole tajunnut etsiä kaupoista tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta tämä elokuva on mennyt jotenkin täysin ohi. Yleensä olen hyvin perillä lastenelokuvista ja käymme tosi paljon leffoissa lasten kanssa, mutta tämä on jäänyt huomioitta.

   Poista
 10. Olisipa mahtava elokuva meidän lapsille ja lippukin tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Nyt pistän sormet ja varpaat pystyyn ja toivon parasta. Luen blogiasi Blogipolun ja Bloggerin kautta.

  VastaaPoista
 11. Bloggeri ja innolla mukana... Olisikin tarkoitus 4 muksun kanssa käydä tänä suvena :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. seuraan bloggerin kautta :)

  anna_88@luuku.com

  VastaaPoista
 13. Vielä kerkeää! Luen blogiasi bloggerin kautta :)
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukaan arvontaan blogger-lukijana. pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!