lauantai 11. heinäkuuta 2015

Amazonia DVD + arvonta (sis. lastenlipun Korkeasaareen)


Sain jo pari kuukautta sitten neljä Amazonia dvd-levyä, joista yksi tuli meille arvostelukappaleeksi ja kolme arvontakappaleiksi. Tämä arvonta on nyt viivästynyt monestakin syystä (esim. Berliinin matkan takia), mutta nyt se alkaa!

Arvottavana on siis kolme kappaletta Amazonia dvd-levyjä. Lisäksi jokaiseen dvd-levyyn kuuluu Korkeasaaren lastenlippu (lipulla yksi 4 - 17 v lapsen sisäänpääsy ilmaiseksi Mustikkamaan kautta). Korkeasaaren lippu on voimassa vuoden loppuun saakka.


Katsoimme poikien kanssa elokuvan eräänä sateisena iltana. Elokuvassa ei ole sanoja, se on visuaalisuuteen perustuva seikkailutarina. Takakannessa todetaan näin: "Amazonia on kiehtova matka maailman suurimpaan sademetsään. Vankeudessa syntynyt kapuusiapina Sai selviää kuin ihmeen kaupalla lentokoneonnettomuudesta ja löytää itsensä keskeltä Amazonian viidakkoa. Utelias pikkuseikkailija ottaa heti kaiken irti yllättävästä vapaudestaan. Pian Saille kuitenkin selviää, että viidakon kauneus saattaa olla myös petollista. Sai kohtaa metsässä kaikenlaisia eläimiä aina jaguaarista tapiiriin ja ymmärtää, että paras tapa säilyä hengissä on saada muiden lajitoverien hyväksyntä. Sain villit lajitoverit eivät kuitenkaan ole valmiita ottamaan kesyä sukulaistaan avosylin vastaan. Amazonia on valloittava koko perheen seikkailuelokuva".

Katsoin lasten kanssa elokuvan ja he totesivat, että "ihan kiva", mutta luulen, että elokuva sopii paremmin vähän pienemmille katsojille kuin 12- ja 10-vuotiaille. Elokuva on aika minimalistinen eli perustuu visuaalisuuteen (luontokuviin ja ääniin). Elokuvan trailerin pystyy katsomaan täältä.


Arvontaan voivat osallistua kaikki blogini lukijat (blogger (en saa jostain syystä linkattua sitä tähän, mutta sivupalkista pystyy liittymään), bloglovin, blogipolku, facebook - noihin kaikkiin voi liittyä myös sivupalkista. Facebookissa tarjoan myös jonkin verran blogin ulkopuolista aineistoa, esim. linkkauksia kiinnostaviin artikkeleihin ja aforismeja). Kerro kommentissa, mitä kautta luet blogiani. Kaikille tasapuolisesti yksi arpa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy reilun viikon päästä eli sunnuntaina 19.7. klo 20.

Onnea arvontaan!

35 kommenttia:

  1. Mukana ollaan! Seuraan blogiasi monenkin eri kanavan kautta, ettei mitään vain mene ohi ;)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Joka tuutissa mielestäni seuraan ja tämä leffa olisi juuri meidän typyjen mieleen. Korkeasaaren reissukin on kalenterissa, joten ilolla mukana. :)

    Aurinkoa päivään!

    Tiia

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Mukaan arvontaan kiitos!
    Seuraan bloggerin kautta

    VastaaPoista
  4. Mukana arvonnassa. Luen bloggerin kautta.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  5. Mukana! Bloglovinin kautta seuraan!

    minnakn@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Bloggerin kautta lueskelen :) Mukavaa kesän jatkoa!

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Bloglovinin kautta seuraan, mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Voi vitsit, tiedän että kummityttö ilahtuisi ikihyviksi tästä! Toivotaan parasta... Blogger-lukijana mukana! :)

    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  9. Meidän piti käydä katsomassa tämä elokuva teatterissa neiti kakkosen kanssa, mutta en edes tiedä miksi se jäi. Voi sitä harmistusta, kun ei enää teattereissa ollutkaan pyörimässä. Hienoa, että kirjoitit jutun. En edes ole tajunnut etsiä kaupoista tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulta tämä elokuva on mennyt jotenkin täysin ohi. Yleensä olen hyvin perillä lastenelokuvista ja käymme tosi paljon leffoissa lasten kanssa, mutta tämä on jäänyt huomioitta.

      Poista
  10. Olisipa mahtava elokuva meidän lapsille ja lippukin tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Nyt pistän sormet ja varpaat pystyyn ja toivon parasta. Luen blogiasi Blogipolun ja Bloggerin kautta.

    VastaaPoista
  11. Mukana :) Bloggerin kautta luen.

    VastaaPoista
  12. Bloggeri ja innolla mukana... Olisikin tarkoitus 4 muksun kanssa käydä tänä suvena :)
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. seuraan bloggerin kautta :)

    anna_88@luuku.com

    VastaaPoista
  14. Vielä kerkeää! Luen blogiasi bloggerin kautta :)
    minea.mariella@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Mukaan arvontaan blogger-lukijana. pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!