perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kohti viikonloppua


Täällä olen hyvillä mielin suuntaamassa kohti viikonloppua. Ainakin meillä Vantaalla on ollut tänään mahtava sää, aurinko on paistanut juuri sopivasti. Olen lukenut kirjoja ja valokuvannut pihallamme. Ja huomasin, että luumupuuhumme on tulossa ihan ensimmäinen luumu ja vadelmatkin alkavat jo kypsyä.


Tein jalkakylvyn merisuolasta, pienestä määrästä soodaa, eteeristä laventeliöljyä ja suuresta määrästä pihamme kukkia. Jalat ovat nyt pehmeät.


Tänään on äärettömän kiitollinen olo. Kaikesta. Tästä elämästä, perheestä, elämäntilanteesta. Loma on loppumassa viikon päästä, mutta varmaan ekaa kertaa ikinä ei ole "elin" otsassa vaan suorastaan odotan sitä, että pääsen tekemään töitä. Ehkä jo ensi viikolla vähän aloittelen toimistohommia. Odotan niin innolla, mitä kaikkea syksy tuo töiden ja opintojen tiimoilta elämääni.

Olen lukenut mahtavan hyvää kirjaa, jonka esittelen myös blogissani. Susanna Purran kirja "Kadotettu yhteys. Löydä tunteesi voima" tiivistää sen kaiken, mitä olen omassa päässäni pyöritellyt viimeiset kolme vuotta. Loistava kirja ja sanoma resonoi vahvasti minulle juuri nyt.


Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle lukijani!

10 kommenttia:

 1. Pikainen kesätervehdys. :) Olen nimittäin lueskellut edellisiä postauksiasi innolla, nyökytellyt oman ajan tarpeelle (oi, ihan välttämätöntä minullekin), potenut matkakuumetta Berliiniin, pohtinut Mikkeliä vielä pienemmässä savolaiskaupungissa kasvaneena ja ajatellut kesäkirjojakin. Meillä kesä on sisältänyt sopivasti joutenoloa ja reissuja, juuri eilen palasimme Itä-Suomen-kierrokselta. Nyt onkin ihana olla kotona ja ajatus vaikkapa jalkakylvystä on niin houkutteleva, että ehkäpä pyydän tulevan nelosluokkalaiseni seurakseni.

  Leppoisaa viikonloppua!

  P.S. Meille tulee tänä vuonna kahdeksan luumua. Jee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla teidän kesästänne. Mekin olemme nyt olleet kotosalla viikon verran ja se on tehnyt ihan hyvää kaiken reissaamisen jälkeen. Jalkakylpyä suosittelen, itseni tulee ihan liian harvoin tehtyä sellainen.

   Kahdeksan luumua, wau. Meillä on kolme luumupuuta ja tänä vuonna tosiaan niistä on tulossa yksi luumu. Ensimmäinen ikinä. Omenoita näyttää olevan tulossa aika paljon, jopa meidän pieni omenapuu kantaa jo aika monta omenaa.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihanan näköinen jalkakylpy :)
  Kuulostaa kadehdittavan hyvältä, että odotat töihin menoa. Itse varmasti tunnen haikeutta loman päättymisestä ja ajatus arjen alkamisesta todennäköisesti tympii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkakylpy näytti ja myös tuntui ihanalta. Jalat olivat sen jälkeen tosi pehmeät.

   En minäkään yleensä lomalla odota töiden alkamista, päinvastoin, olen lähinnä ollut kauhuissani loman loppumisesta. Nyt kun työ on itseluotua ja mielekästä, niin tuntuu hyvältä päästä taas tekemisen pariin. Itsellä on niin paljon ideoita syksyyn ja on kiva päästä toteuttamaan niitä.

   Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä arjen alkamiseen, sitten kun sen aika on.

   Poista
 3. Jalkakylpy näyttää houkuttelevalta, voisi kokeilla itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla. Halpaa, näyttää kivalta ja tuntuu hyvältä.

   Poista
 4. Jalkakylpy kyllä houkuttelisi nyt. :) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkakylpy tuntui kivalta. Niin helppo tehdä, mutta aivan liian harvoin sellainen tulee tehtyä. Mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 5. Kauniita kuvia <3 ja aivan ihana jalkakylpy <3
  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!