perjantai 31. lokakuuta 2014

Vieraalla maaperällä: Päivän asu - postaus

Perillä - blogissa oli vieraalla maaperällä - haaste. Haasteeseen kuului blogata jostain sellaisesta asiasta, joka on omaan blogiin täysin vieras. Josta ei muuten koskaan kirjoittaisi omaan blogiinsa. En ehtinyt varsinaiseen haasteeseen mukaan, mutta näin jälkikäteen osallistun. Heti mietin, että itselleni kaikkein vierainta on Päivän asu - postaukset. Tiedättekö ne, joissa kivannäköiset bloggaajat ovat kivannäköisissä vaatteissaan (joista vielä suurin osa tuotelahjoituksina saatuja) kivoissa asennoissa. Ja sitten postauksessa luetellaan, että housut sieltä (saatu blogiyhteistyön kautta) ja paita täältä (tuote saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan) ja sukat nämä (saatu bloginäkyvyyttä vastaan) ja pikkarit nämä (saatu blogiyhteistyön kautta). Lisäksi silmämeikki sitä ja tätä ja huulipuna tuota (tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta). Postaus sisältää affiliate-linkkejä, joista bloggaaja saattaa hyötyä.



Tässä minä olen. Torstaina 30.10. Kuvauspaikkana meidän keittiömme.

housut: pehmeät resorifarkut, ostettu kaikkien trenditietoisten suosimasta kaupasta nimeltä Ekta. Ja koska tämä kauppa on niin laajalti kaikkien tietämä, sitä ei näemmä löydy edes googlella, jotta olisin sen voinut linkata. Kauppa löytyy ah niin ihanan Korson S-marketin vierestä.
paita: Nanson Paulakukkaa. Minulta löytyy Paulakukkaa pitkähihaisina paitoina, t-paitoina ja tunikoina noin kahdeksassa eri värissä.
sukat: beiget, ei muistikuvaa mistä ostettu ja milloin. Ovat ehjät, joten luultavasti ei kovin vanhat.
meikki: meikkivoidetta, puuteria ja ripsiväriä hieman. Meikit taitavat kaikki olla Body Shopin tuotteita.

Takanani näkyvät taulut on tehty Joutomaan postereista. Kehykset ostettu muistaakseni Prismasta.
Lattialla näkyvän räsymaton on tehnyt äitini. Lattia on neliöparkettia, josta en erityisemmin tykkää. Odottelen, että se tulee uudestaan muotiin vielä ja ollaan trendin aallonharjalla.
hajuvesi: ei käytössä kuvaushetkellä.



Liikuntaleikkituntipäivinä päivän asuni on tällainen. Paita la pirouette ja caprit pineapple.  Ovat ohjaaja-asuni ja Vipeltävä Siili on kustantanut nämä minulle. Asun alla on urheilurintaliivit vuodelta yksijakaksi. Valkoiset, merkistä ei muistikuvaa enkä jaksa nyt katsoa, minkä merkkiset ne ovat. Kannattaa huomioida jaloissani olevat mustelmat. Ei tietoa, mistä saatuja. Ei ainakaan blogiyhteistyön kautta eikä bloginäkyvyyttä vastaan.

Haasteen voi napata mukaan! Eli omaan blogiin voi kirjoittaa aiheesta, josta ei muuten koskaan kirjoittaisi blogiinsa. Haasteeseen osallistuneet on lueteltu Perillä-blogin hauskassa askartelupostauksessa (joulun hittikortti!).

Kaikki tuotteet ostettu itse, omalla rahalla. Postaus ei sisällä linkkejä, joista voisin hyötyä.

ps. Toivon, ettei kukaan halua lisää minulta Päivän asu - postauksia, niin vierasta maaperää tämä on minulle. Toivon myös, ettei tästä postauksesta loukkaannu kukaan sellainen, joka tekee Päivän asu - postauksia. Minusta ei luontevasti ole tällaiseen.

12 kommenttia:

  1. Hauskaa että uskalsit hypähtää mukavuusalueesi ulkopuolelle! Heti alkoi raksuttaa,mikä olisi itselle se vieras alue (olen postannut, vähän kieli poskessa kylläkin, Päivän kierrätysasu-kuvia, joten jokin muu aihe pitäisi keksiä). Olen todella huono meikkaamaan, joten meikkipostaus voisi olla melkoinen kokemus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, ota vaan haaste vastaan. Jään odottelemaan meikkipostausta! Tässä mentiin erittäin reilusti mun mukavuusalueen ulkopuolelle.

      Poista
  2. Hih, onpas hauska haste. Minusta on muuten kiva lukea niiden bloggaajien asupostauksia, jotka eivät yleensä tee asupostauksia :) On kiva nähdä, mitä sellaiset ihmiset pukevat päällensä, joille muoti tai pukeutuminen ei ole intohimon asian. Itsekin tekisin asupostauksia useammin, mutta homma on minultakin kaikkea muuta kuin luontevaa.

    Minullahan tällainen aihe olisi vaikka kynsilakkaus tai meikkipostaus. Sitten aloin kyllä miettimään, että olenhan mina viiden vuoden aikana blogannut ainakin kahdesti meikeistä ja kerran jopa kynsilakasta (siis mulla on kerran ollut viidessä vuodessa kynsilakkaa). Jään miettimään, että saisinko aikaiseksi jonkun once in the blog lifetime postauksen. Ihan sitä varten en kuitenkaan viitsi esim. suihkurustetukseen lähteä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin haaste oli hauska. Heti tiesin, että teen asupostauksen. Tuo meikki- tai kynsilakkapostaus olisi ollut yhtä lailla vieraalla maaperällä-touhua. Ja vielä enemmän vierasta maaperää olisi ollut lähteä kuvaamaan miestä ja hänen asuvalintojaan. Olisi hauskaa, jos keksit jonkun once in a lifetime-postauksen!

      Poista
  3. Kiitos! Ekta :D Sinne siis... Oon kyllä tehnytkin sieltä jonkun löydön...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole käynyt Ektassa kuin kerran. Silloin kun ostin nuo farkut. Ne ovat kivat ja pehmeät. Mutta ylipäänsä siellä on sellaisia vaatteita, jotka ovat aika lailla erityylisiä kuin mitä itse olen.Pitäisi varmaan taas käydä siellä, ihan kannattaakseni paikallista puotia.

      Poista
  4. Mahtava postaus! Kiitos osallistumisesta ja rohkeudesta :) Mä liitän listaani kaikki tässä matkankin varrella osallistuneet blogit samaan listaan, joten mun blogiin vaan ilmoittautumaan! Vaikka just sen mun 'ihanan' joulukorttipostauksen kommenteissa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haaste oli hauska. Toivon, että haaste napataan mukaan täältä mun blogistani myös, on ollut hauska lukea ihmisten postauksia ei-niin-omista-aiheista.

      Poista
  5. Aivan ihana postaus! :) Kiitos hyvän mielen tuottamisesta! :)
    Asut ja malli ovat oikein kauniita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, jos sait hyvän mielen postaukseni kautta. Ja kiitos sanoistasi!

      Poista
  6. Todella mainio haastevastaus. Tekstiäsi oli aivan mahdottoman hauska lukea =) Vaikka nyt saattaa tuntua, ettei asupostausta tarvitse enää koskaan tehdä, niin onhan siinä hyvää maustetta.

    Taidanpa miettiä josko oma mukavuusalue ylittyisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi ja tervetuloa blogini lukijaksi! Itse asiassa olen jo miettinyt toista asupostausta ja myös sisustuspostaus "ruskeaa unelmaa" on tulossa, samaan tyyliin kirjoitettuna (kunhan on sen verran valoisa päivä että saan kuvattua). Välillä on hyvä ylittää omat mukavuusalueet!

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!