torstai 30. lokakuuta 2014

Voimavarakartta

Jokaisella on käytettävissään tietty yksilöllinen määrä elinvoimaa akussaan. Voidaksemme hyvin akku tarvitsee sekä latausta että kulutusta. Elinvoiman akku kestää hyvin tilapäisiä kuormitushuippuja, kun se saa välillä rauhassa latautua. Pitkällä tähtäimellä akku ei voi hyvin ja menee pilalle, jos sitä kuormittavia asioita on enemmän kuin sitä lataavia asioita. Huonoon kuntoon päässyttä akkua on vaikea saada elpymään ja aina se ei onnistu ollenkaan.

Kuinka sinä voit? Mistä saat voimaa? Kuinka täynnä elinvoimasi akku on?

Voimavaratyöpajassa pohdimme omia voimavarojamme. Listaamme asioita, jotka lataavat akkua. Etsimme lehdistä kuvia, jotka muistuttavat näistä lataavista asioista. Mistä sinä innostut? Mikä inspiroi sinua? Mikä saa sinun sydämesi sykkimään? Voimavarakartta toimii muistuttajana elinvoiman akkua lataavista asioista.

Voimavarakartta on mahdollista tehdä SUNkirppiksen Naistenillassa 1.11. klo 16 - 20  yritykseni esittelypisteessä. Voimavarakartan hinta naistenillassa on 2 euroa (materiaalikulujen hinta). 

Voimavaratyöpaja on tilattavissa myös esim. MLL:n yhdistyksiin, kerhoihin tai vanhempainyhdistysten teemailtoihin. Lisätietoja heli (at) kasvuntaika.fi

Muista:

Sinun hyvinvoinnistasi ei voi huolehtia kukaan muu kuin sinä itse

Hyvinvoivat vanhemmat kasvattavat hyvinvoivia lapsia

Paras lahja lapselle on elämästään iloitseva vanhempi


ps. tämä teksti on aiemmin julkaisu yritykseni Kasvun Taika - blogissa. Erityisen ajankohtaiseksi tämä tuli päivää tekstin julkaisemisen jälkeen, Rautavaaran ikävien tapahtumien myötä. Pidäthän huolta itsestäsi ja lähimmäisistäsi!


2 kommenttia:

  1. Voimavarakartta on kyllä pätevä työkalu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Toimii hyvänä muistuttajana niistä asioista, jotka ovat itselle tärkeitä ja voimaa tuovia.

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!