torstai 23. lokakuuta 2014

Rhonda Byrne: SalaisuusRhonda Byrnen Salaisuus kirjan pääsanoma on: "Saat mitä uskot saavasi". Kaikki tulee luoksesi, asioiden eteen ei tarvitse ponnistella. Kaikki on mahdollista ja kaikki mihin pystyt eläytymään täydesti toteutuu.

Mikä on salaisuus? Elämän suurin salaisuus on vetovoiman laki. Se tarkoittaa sitä, että samankaltaisuus vetää puoleensa - myönteiset ajatukset keräävät myönteisiä ajatuksia ja päinvastoin.

Kaiken, mitä elämääsi tulee, sinä vedät luoksesi
Näe itsesi yltäkylläisyydessä, niin vedät yltäkylläisyyttä puoleesi
Ajattele sitä, mitä haluat, älä sitä mitä et halua
Jos ajattelet koko ajan, kuinka huonosti asiat ovat eivätkä ne ikinä muutu paremmiksi, olet oikeassa, eivät ne muutukaan

Luomisprosessi auttaa sinua luomaan mitä tahansa tahdot kolmen yksinkertaisen askeleen avulla: pyydä, usko ja ota vastaan. Pyytämällä sitä mitä tahdot saat tilaisuuden tehdä päämääräsi mielessäsi selväksi. Kun olet selvittänyt sen mielessäsi, olet jo pyytänyt. Uskominen tarkoittaa sitä, että toimit, puhut ja ajattelet ikään kuin olisit jo saanut sen, mitä pyysit. Kun säteilet ympäristöösi vastaanottamisen taajuutta, vetovoiman laki siirtää ihmisiä, tapahtumia ja olosuhteita niin, että sinä voit vain ottaa vastaan. Vastaanottaminen tarkoittaa sitä, että tunnet jo nyt sellaisia tunteita kun tulet tuntemaan sitten kun toiveesi on toteutunut. Kun tunnet myönteisiä tunteita jo nyt, pääset toiveesi kanssa samalle taajuudelle.

Kirjassa muistutetaan myös itsensä rakastamisen tärkeydestä: kun kohtelet itseäsi rakastavasti ja kunnioittavasti, houkuttelet luoksesi muitakin ihmisiä jotka osoittavat sinulle rakkautta ja kunnioitusta. Jos tunnet kielteisiä tunteita itseäsi kohtaan, torjut kaiken mahdollisen rakkauden. Sen sijaan houkuttelet luoksesi yhä enemmän ihmisiä ja tilanteita, jotka saavat sinut tuntemaan yhä enemmän kielteisiä tunteita itseäsi kohtaan.


Kirjassa ei sinällään ollut minulle mitään uutta ja ihmeellistä, mutta kaikki oli paketoitu kauniisti ja kiinnostavasti ja kirjan lukemalla sain taas uskoa itseeni ja lisää puhtia elämääni. Kirja toi hyvää oloa ja pitää yllä positiivista mieltä.

Olen aiemmin kirjoittanut Sydänmagneetti - kirjasta, jossa on samoja teemoja ja joka myös ulkonäöltään muistuttaa Salaisuus - kirjaa. Aarrekartta perustuu vetovoiman lakiin ja samoihin ajatuksiin kuin mitä Salaisuus - kirjassa on. Aarrekartasta olen kirjoittanut esim. tämän postauksen.

Luin saman kirjailijan Voima -teoksen syyslomalla. Siitä on tulossa postaus lähipäivinä. Pidin siitäkin kirjasta paljon ja se avasi minulla myös uusia ajatuspolkuja.

2 kommenttia:

  1. Nuo kaikki ovat kyllä ihania kirjoja! Ja vinkki, jos et ole vielä tutustunut niin saman kirjailijan Taikavoima kirja, kiitollisuuden harjoittamisesta, on myös mielenkiintoinen. Minulla on tämä juuri nyt "työn alla"... Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on se Taikavoima kirjapinossani eli senkin luen varmasti ihan pian. Minulle nämä kirjat ovat tuoneet kivaa positiivisuutta tähän syksyyn. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!