sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Halloween amigurumeja


Meillä ei ole Halloweenia vietetty koskaan. Tuttavaperheen pojan synttärit sattuvat Halloweenin ajankohtaan ja pojat ovat siellä saaneet Halloween-annoksensa. Tai koulun Halloween-juhlissa.

Muutama kurpitsakoriste on kotiutunut meille, kirppareilta ostettuja kurpitsalyhtyjä ja olen virkannut muutaman hämähäkin ja yhden kurpitsan. Halloween amigurumeja. Tuossa pöydällä on koko meidän Halloween.Itse en ole koskaan ollut innostunut Halloweenista. Parina viime vuonna on vietetty Pyhäinpäivää ja muisteltu isääni. Tänä vuonna jäi muistokynttilät laittamatta, mutta ajatuksissa isäni on ollut paljonkin. Terveiset sinne taivaaseen, täällä ikävöidään sinua!

Eilen illalla saatiin vähän Halloween-tunnelmaa, kun ovikello soi ja pari naamioitunutta poikaa kysyi: "Karkki vai kepponen?". Kuopus sattui avaamaan oven ja vastasi, että "Ei kumpikaan!" ja laittoi oven kiinni.

Onko muita, joilla ei olla innostuttu Halloweenista?

4 kommenttia:

 1. Meillä ei myöskään olla toistaiseksi innostuttu Halloweenista. Tänä vuonna oli ajatus, että jos sitä ikään kuin vieteltäisiin, mutta jotenkin ei sitten huvittanutkaan ja pitäydyttiin ihan vain perinteisessä Pyhäinpäivän vietossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tämä Halloween on jäänyt juhlaksi, joka ei sykähdytä. Onneksi pojat ovat saaneet juhlansa koulussa ja synttäreillä. Ja tuntuu, että ylipäänsä vasta ihan viime vuosina Halloweenia on alettu enemmän viettää, ei vielä poikien ollessa pieniä juuri kukaan juhlinut Halloweenia.

   Poista
 2. Ei mekään halloweenia vietetä. Kävi meillä nyt trullaajia, joille annoin karkkia kun sellaista sattui kaapissa olemaan. Muuten ei.

  Pahoittelen tässä kohtaa vaisua kommentointiani, mulla ei tahdo keskittyminen aivan riittää kasvatusaiheisiin postauksiin -luen ne kyllä mutta en aivan saa ajatuksen päästä kiinni. Tämä vika siis ihan minussa ja ominaisuuksissani, ajattelin vain kertoa että täällä ollaan ja näihin vapaamuotoisempiin postauksiin pyrin kommentoimaan kun niiden kohdalla oma ajatustyöskentelykin sujuu :)

  Hienoja virkkaustöitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en edes muistanut, että karkkikeppostelijoita saattaa käydä...

   En minäkään ehdi niin paljon blogeihin kommentoida kuin haluaisin. Monesti luen tosi mielenkiintoisia postauksia, mutta aika tai aivotoiminta ei riitä järkevään kommentointiin. Suotakoon se meille. Välillä kommentoidaan, välillä ei. Silti tiedetään, että siellä ruudun takana on lukijoita.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!