perjantai 7. marraskuuta 2014

Salaiset muutosagentit

Kirjoitin vähän aikaa sitten Salaisuus - kirjasta. Kirjassa törmäsin hauskaan termiin, Salaiset muutosagentit.

Bob Proctor kirjoittaa näin: "Tiesitkö, että voit muuttaa tunteesi hetkessä, kun olet allapäin? Laita kaunis kappale soimaan tai ala laulaa - se muuttaa tunnelman. Tai ajattele jotain kaunista. Ajattele pientä vauvaa tai jotakuta jota rakastat, anna kauniin ajatuksen viipyä mielessäsi. Keskity siihen. Työnnä kaikki muu pois. Voin luvata, että pian alat tuntea olosi hyväksi"

Kirjassa kehotetaan laatimaan lista salaisista muutosagenteista, joita voi pitää itsellään kaiken varalta. Muutosagenteilla tarkoitetaan mielikuvia, jotka voivat muuttaa tunteet käden käänteessä.


Salaiset muutosagentit voivat olla kauniita muistoja, odotettavissa olevia tapahtumia, hullunkurisia hetkiä, jotakin luontoon liittyvää, joku rakas ihminen tai lempimusiikkia.

Jos satut olemaan vihainen, pahalla päällä tai turhautunut, ota lista muutosagenteistasi esiin ja valitse niistä yksi, johon keskityt. Eri asiat auttavat muuttamaan tunteitasi eri hetkinä, joten jos yksi ei toimi, valitse toinen. Hetken keskittymisellä pystyt muuttamaan tunnelmiasi ja taajuuttasi.



Huomaan, että itselläni on käytössä muutama muutosagentti, ilman että olen käyttänyt niistä termiä muutosagentti. Minun muutosagenttejani ovat

* luontokuvat ja ylipäänsä luonnon katseleminen: taivas, puut, kukat, metsä
* Hidasta elämää - kortit
* biisi "Huuda!"
* voimakirje, jonka olen kirjoittanut itselleni
* onnenavain
* voimakivi

Onko sinulla käytössä salaisia muutosagentteja? Jos on, niin mitä?

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Minun salainen muutosagenttini on eräs maisema lempi-lenkkireittini varrella. Siellä on pieni, maailman kaunein metsälampi. Jo pelkästään sen ajatteleminen tekee onnelliseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, minä näen mielessäni tuon metsälammen. Ihanaa kun sinulla on paikka, jonka pelkkä ajatteleminen tekee onnelliseksi!

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!