sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Rhonda Byrne: Voima


Tarkoitus on, että sinulla on suurenmoinen elämä! Tarkoitus on, että sinulla on kaikkea mitä rakastat ja toivot. On tarkoitus, että naurat ja iloitset. On tarkoitus, että tunnet olosi vahvaksi ja turvalliseksi. On tarkoitus, että olet tyytyväinen itseesi ja tiedät olevasi korvaamaton. Kirja Voima viitoittaa sinulle tien suurenmoiseen elämään.

Rhonda Byrnen kirja Voima on jatkoteos Salaisuus - teokselle. Kirja jatkaa Salaisuus -kirjan teemoja ja vie ne vielä syvemmälle. Voimassa käsitellään paljon kiitollisuuden ja onnellisuuden kytköstä ja vetovoiman lakia. Byrne opastaa kuinka positiivista energiaa on mahdollista  ylläpitää jatkuvasti ja kuinka sen avulla voi muuttaa kaiken. Ytimessä on positiivisen energian värähtelytaajuus, joka tarkoittaa että saat sitä mitä ajattelet ja tunnet. Mitä tahansa tunnetkin, hyvää tai pahaa, tunteesi määrittelee värähtelytaajuutesi ja sinä vedät puoleesi samalla värähtelytaajuudella olevia ihmisiä, tapahtumia ja olosuhteita.

Jos negatiivisten ajatusten ja tunteiden sijaan tuotat yli 50 prosenttia positiivisia ajatuksia ja tunteita, olet jo päässyt käännekohtaan. Kun annat rakkautta, se palaa luoksesi tavoitteleminasi positiivisina asioina. Ja palatessaan se tuo elämääsi entistä enemmän rakkautta ja positiivisuutta. Uusi positiivisuus vetää puoleensa lisää hyviä asioita ja kasvattaa rakkauden ja positiivisuuden määrää edelleen. Ja prosessi jatkuu. 

Aina kun täällä ollessasi valitset positiivisuuden ja hyvän olon tunteen, annat rakkautta ja valaiset sillä maailmaa.

Anna rakkauttasi, koska se on magneetti, joka vetää puoleensa kaikki elämän rikkaudet.

Kun olet onnellinen ja pidät yllä onnellisuuden tunnetta, vedät puoleesi ainoastaan onnellisia ihmisiä, tilanteita ja tapahtumia.

Jos mieltäsi vaivaavat liian monet pikkuasiat, ne voivat sekoittaa ja masentaa sinut. Helpota elämääsi äläkä anna pikkuasioille turhan suurta merkitystä. Mitä väliä niillä on?

Mitä enemmän tunnet kiitollisuutta, sitä enemmän annat rakkautta; mitä enemmän rakkautta annat, sitä enemmän vastaanotat sitä.

Voit muuttaa värähtelytaajuuttasi milloin tahansa muuttamalla tunnetilaasi. Samalla kaikki ympärilläsi muuttuu, koska olet siirtynyt uudelle värähtelytaajuudelle.

Jokainen päivä tarjoaa mahdollisuuden uuteen elämään. Seisot joka ainoa päivä elämäsi käännekohdassa. Voit muuttaa elämäsi minä päivänä tahansa - muuttamalla tunnetilaasi.

Voima voimaannuttaa, antaa iloa ja potkua elämään! Tämä oli kirjaston kappale, mutta tämän kirjan haluan itselleni. Viimeistään joululahjaksi (jos maltan odottaa sinne asti). Vaikka nämä ovat tuttuja asioita, niin huomaan etten osaa elää näiden mukaan ellen aika ajoin muistuttele itselleni asioita. Kirja on helppo- ja nopealukuinen ja jokaisen luvun lopussa on yhteenveto. Ydinkohdat on helppo palauttaa mieleen yhteenvedot lukemalla.

7 kommenttia:

 1. Nyt kaivataan voimaa uuteen viikkoon...
  "Jos mieltäsi vaivaavat liian monet pikkuasiat, ne voivat sekoittaa ja masentaa sinut. Helpota elämääsi äläkä anna pikkuasioille turhan suurta merkitystä. Mitä väliä niillä on?"
  Olen juurikin sellainen pikkuasioiden pyörittelijä että! Teen pääkopassani kärpäsistä härkäsiä... Se on ärsyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus käy niin, että pikkuasiat saavat liian isot suhteet omassa päässä. Minä yritän aina miettiä asioita laajemmassa kontekstissa, mikä merkitys niillä asioilla oikeasti on, isossa mittakaavassa. Mindfulness auttaa minulla tähänkin. Hengittely, itsensä rauhoittaminen, palaaminen tähän hetkeen, pois mielen tasolta. Sillä mieli se jaksaa papattaa vaikka koko ajan ja pyöritellä niitä pieniä ja isoja asioita.

   Poista
 2. Luen juuri nyt parhaillaan tätä kirjaa, vaikka olen lukenut sen jo aiemminkin. Juuri tuosta syystä mitä itsekin mainitsit, välillä tarvitsee muistutusta asioista, joilla oikeasti on merkitystä, että osaa elääkin niiden mukaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Itsellä aina välissä mössööntyy asiat päässä ja hyvän ja helppolukuisen kirjan avulla on helppo palauttaa mieleen, että näinhän se on. Näin se menee, jotta elämässä on virtaa ja voimaa.

   Poista
 3. Kiitos kirjavinkistä! Tämä tuli juuri sopivaan aikaan. Tänään kirjastoon! Lainaamaan tai varaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kirjaa! On helppo- ja nopealukuinen ja ainakin minä sain voimaa kirjan lukemisesta.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!