tiistai 4. marraskuuta 2014

Lukija-arvonta: Mindfulness vanhemmille - kirja


Haluan järjestää ihanille lukijoilleni arvonnan. Palkintona on kirja "Mindfulness vanhemmille". Kirja on ostettu I love me - messuilta nimenomaan tätä arvontaa varten.

Kirjan takakannessa sanotaan näin:

Mindfulness vanhemmille opettaa näkemään arkihetkien valoisat puolet. Lapsiperheen arjessa tulee hetkiä, jolloin vanhempi tuntee itsensä riittämättömäksi, voimattomaksi tai rättiväsyneeksi. Vanhemmat saattavat myös tuijottaa liikaa tulevaisuuteen ja unohtaa keskittyä läsnäolevaan hetkeen: pieni käsi kädessä matkalla kouluun tai kolmivuotiaan ylpeä hymy, kun hän on vihdoin onnistunut pukeutumaan itse.

Tämä kirja antaa välineitä, joiden avulla vanhempi oppii olemaan tietoisesti läsnä tässä hetkessä ilman, että on ajatuksissaan jo toisaalla. Viime kädessä kyse on taidosta luopua liiallisesta kontrollintarpeesta ja kyvystä hyväksyä elämä sellaisena kuin se on.

Heidi Andersen on terapeutti ja tietokirjailija, joka on opiskellut tietoisen läsnäolon menetelmää mm. Jon Kabat-Zinnin alaisuudessa Massachusetsin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa.

Anna-Maria Stawreberg on toimittaja ja kirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia tietokirjoja vanhemmuuteen liittyvistä aiheista.

Kirjassa on lukuja mm. seuraavista aiheista:
* Elämä on tässä ja nyt
* Mitä lapset todellisuudessa tarvitsevat
* Miten minusta tulee läsnäoleva?
* Pidä huolta itsestäsi

 
Arvonnan säännöt:

1. Arvontaan voivat osallistua blogini lukijat (bloggerin tai blogilistan kautta blogia lukevat. Ilmeisesti joku lukee myös bloglovinin kautta, sekin käy, itse en vaan ole siihen asiaan ehtinyt perehtyä). Jos et ole vielä blogini lukija ja haluat osallistua arvontaan, niin voit liittyä lukijaksi.

2. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Tästä saat yhden arvan. Kaksi arpaa saat, jos linkität arvonnan omaan blogiisi (ilmoita tästä kommenteissa).

3. Arvontaan voi osallistua ti 11.11. klo 20 asti. Arvon voittajan tuona samaisena iltana.

4. Onnea arvontaan!


23 kommenttia:

 1. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Osallistun yhdellä arvalla! Olen se Bloglovin-lukija :) Ja jos en voita merkkaan tämän, koska tarvitsen selvästi tuon kirjan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpaonnea! Ja jos et voita, suosittelen hankkimaan kirjan. Se on hyvä ja selkeä.

   Poista
 3. kommentoin :)

  Olisi varmaan kiinnostava kirja.

  VastaaPoista
 4. Ihana kirja, osallistun:) Linkitin myös blogiin.

  VastaaPoista
 5. Yksi arpa, vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta kirjalta. vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oi, tästä kirjasta olisi varmasti hyötyä tai ainakin olisin erittäin kiinnostunut lukemaan sen. Meidän perheellä on ollut tosi rankka alku ja väsymystä ja riittämättömyydentunnetta on kyllä riittänyt. Pitäisi vaan keskittyä enemmän niihin pieniin hyviin hetkiin. Mutta siinäkin olen jo hyvässä alussa :)
  Mukana yhdellä arvalla, luen bloggerin kautta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että kirjasta olisi hyötyä! Tsemppiä, kuulostaa että teillä on ollut rankkaa. Ja onnea arvontaan!

   Poista
 7. Aivan ihana arvonta! Todella mielenkiintoinen kirja. Kahdella arvalla mukana, arvontakuvasi on jo linkitetty omaan blogiini ! :)

  Olen käynyt vain pikaisesti lukemassa postauksiasi viime aikoina, enkä ole ehtinyt kommentoida, mutta pakko nyt kommentoida tähän, että asupostauksesi oli aivan huikea veto. Upeaa Heli, että rikot rajojasi :). Mukavaa tätäkin viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan! Hehee, hauska jos asupostaukseni vetosi sinuun. Olen saanut siitä paljon positiivista palautetta. Mukavaa viikkoa sinullekin!

   ps. löytyyks sun kuva mun bloggerilistalta? Vai oletko siellä jollakin muulla kuvalla / nimellä?

   Poista
  2. Hitsit ja anteeksi Heli! Olen aikojen alusta eli toisin sanoen blogisi alusta lähtien seurannut blogiasi ja blogisi on kyllä näkynyt minun omassa blogilistassani ym. voiko johtua, että rasti olisi ollut ei julkisesti... sanoo tekniikan ihme-Elina ;). No enivei, nyt minun naamani siellä näkyy! Kiitos kun huomautit :)

   Poista
  3. Juu, tiedän että olet pitkäaikainen blogini lukija, aloin vaan katsoa sun kuvaasi ja verrata sitten tuonne bloggerin listaan ja mietin, kukahan sinä noista olet....Nyt näkyy naama! Edelleenkin mulla on kaksi mysteerilukijaa, jotka lukevat kait ei-julkisesti. Tai sitten en vaan tajua.

   Poista
 8. Hei! Haluaisin antaa arvonnassasi olevan kirjan sisarelleni, joka on saanut ensimmäisen lapsensa ja opettelee nyt äitiyttä. Kirja olisi varmasti mielenkiintoista luettavaa kaikille, joiden elämässä on mukana lapsia. Sinulla on ihana inspiroiva blogi ja olen liittynyt lukijaksesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi blogini suhteen! Kirja olisi varmasti ihana lahja sisarellesi, joten arpaonnea!

   Poista
 9. Oi, tämä kirja tulisi niin tarpeeseen! Pitääkin muistaa katsoa löytyisikö tämä kirjastosta. Ellei sitten arpsonni suosisi. Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan! Ja luulen, että löytyy kyllä kirjastosta. Kirjasta on olemassa myös vanhempi painos nimeltä "Tietoisen läsnäolon opas vanhemmille". Itselläni on nimenomaan tuo kappale kirjahyllyssäni, minusta sisältö on täysin sama kuin tässä uudistetussa (ja eri nimisessä) versiossa.

   Poista
 10. Mukana arvonnassa! Kävin juuri Floumama kurssin, jota voin lämpimästi suositella äideille! Siellä käsiteltiin tietoista läsnäoloa vanhemmuudessa:) Sain paljon eväitä mukaani kurssilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan! Kurssisi kuulostaa hyvältä! Minä kävin viime keväänä tietoisen vanhemmuuden luennolla (siitä löytyy myös blogiteksti) ja mindfulness-kurssini ovat nyt jatkotasolla. Ensi keväänä aloitan ohjaajakoulutuksen.

   Poista
  2. Kävin googlaamassa tuon Floumaman ja olipa kiinnostava kurssi. Tosi kiva kun vanhemmuuteen on saatavilla niin paljon erilaista tukea nykyään.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!