sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Porvoossa


Kevään toistaiseksi lämpimin päivä vietetty Porvoossa kässäkerholaisten kanssa. Mukulakivikatuja, ihania pikku putiikkeja, feta-lohisalaattia, mustikkajäätelöä, kirppiskierroksia, vanhoja kauniita taloja. Aivan kuin toinen maailma.


Riimikko on yksi suosikkiliikkeeni Porvoossa. Tänään toivoin löytäväni vauvalahjan kummityttöni pikkuveljelle, joka syntyi eilen, poika otti vähän varaslähdön tähän maailmaan. Mielessä oli Mailegin merirosvohelistin, mutta sitä en Riimikosta löytänyt. Paljon ihania laadukkaita leluja ja palejä siellä kyllä on.Harmikseni Teeteen liike ei ollut tänään auki. Eilen siellä oli hullunhalvat päivät. Olin myös haaveillut, että olisin päässyt käymään Kretuliini- sisustusliikkeessä. Olen kuullut, että siellä olisi suuri valikoima Ricen tuotteita. Ja niistä tykkään tosi paljon. Mutta sekin oli tänään kiinni. Harmi.


Mukava päivä! Ja ihan mahtavaa kun vihdoinkin taitaa tulla kesä!
 
ps. Kässäkerhossa olen käynyt syyskuusta alkaen. Kokoonnumme kerran kuussa Korson asemalla. Seuraavan kerran kässäilemme kesäkuussa, toivottavasti sää suosii ja pääsemme kerhoilemaan ulkona.

8 kommenttia:

 1. Porvoo on niin ihana! Juuri tänään juttelimme kotona, että ensi tai seuraavana viikonloppuna olisi mukava ehtiä sinne retkelle. Tänään retkeilimme Sipoonkorvessa, joka on myös aina ihan huippu. Mutta Porvoo on totta tosiaan kuin toinen maailma, upeita värejä ja tunnelmaa.

  Kuulostaapa hauskalta tuo kässäkerho! Se on jotain, josta käsityötaidoton voi vain haaveilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on tosi ihana paikka. Kässäkerhosta haaveilin pitkään ja viime syksynä sain mahdollisuuden aloittaa kässäilyn toisten seurassa. On mukavaa tehdä käsitöitä yhdessä ja jutella kuulumisia läpi. Kerho on muodostunut tosi tärkeäksi itselleni.

   Poista
 2. Porvoo on ihana paikka ja vakituinen kesäretkikohteemme. Kässäkerho kuulostaa vielä ihanammalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin olemme monena kesänä käyneet Porvoossa. Muutaman kerran olemme menneet sinne myös lättähattujunalla, joka on ollut kiva elämys sekä lapsille että aikuisille. Porvooseen menee myös höytyjuna muutaman kerran kesässä, josko tänä kesänä kokeilisi höyryjunakyytiä.

   Poista
 3. Porvoo on tosiaan kuin toinen maailma. Aivan ihana kesäkaupunki. Pitääpä laittaa nuo myymälävinkit ylös, joskus taas ihan pakko päästä noille mukulakaduille fiilistelemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoossa on jotain niin erilaista kuin monessa muussa kaupungissa. Kiva, jos sait myymälävinkkejä, minä olisin kovasti halunnut käydä Kretuliinissa, mutta se olikin kiinni.

   Poista
 4. Pitäisi itsekion käydä joskus Porvoossa. Jo muutaman viime kesänä olen suunnitellut sinne menemistä, mutta jollain kumman tavalla se vain on jäänyt. Jospa taas suunnittelisi täksi kesäksi... :)

  VastaaPoista
 5. Porvoo on kiva paikka, käy ihmessä! Vanha kaupunki on niin ihanaa aluetta.

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!