sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Pihapuuhia

Nyt on se aika vuodesta, että olen pihalla koko ajan. Puutarhassa kasvit näyttävät kasvavan sellaiset 10 senttiä vuorokaudessa. Valitettavasti myös rikkaruohot ja voikukat kasvavat vähintään samaa vauhtia.
Takapihan terassille on kannettu tuolit ja pöydät ja kukkaruukut paikoilleen. Terassi ja pihamme edustavat varmaan samaa tyyliä (tai tyylittömyyttä) kuin koko meidän kotimme. Paljon vanhaa ja kierrätettyä ja itse tehtyä.

Kesäkukkien suhteen on samat suosikit vuodesta toiseen. Pelargonit, neilikat ja huovinkukat.


ps. olen myös aika pihalla sen suhteen, ketä äänestän tänään eurovaaleissa. Taitaa jäädä intuition ja viime hetken päätöksen varaan. Puolueen sentään tiedän ettei ihan kaikista tarvitse lähteä arpomaan. Äänestämisen jälkeen suuntaan Käsityökortteleihin ja sieltä vielä workshopiin.

7 kommenttia:

 1. Tykkään, kierrätettyä, vanhaa ja itsetehtyä :)

  Mulla vähän sama ongelma. En kyllä taida ehtiä äänestämään kun ollaan kohta lähdössä 200 km päähän, mutta JOS ehtisin, niin arvailuksi menisi. Tiedän ketä puoluetta EN äänestäisi, mutta siihen se jää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään pihastamme ja terassista ihan hurjasti! Yleensä tiedän ketä äänestän, mutta nyt en ole ehtinyt seurata näitä vaaleja niin tarkkaan. Kohta lähden äänestyspaikalle ja katsotaan, mikä numero lipukkeeseen piirtyy.

   Poista
  2. Tulikin ehdittyä! Niin siinä kävi, että kopissa yksi fiksun kuuloinen nimi ja äänestettyä. Ei kyllä kamalasti ollut porukkaa, liekö helteet verottaneet...

   Poista
 2. Viihtyisän ja kauniin näköinen piha teillä :)

  VastaaPoista
 3. ihanat noi helmijutut puissa roikkumassa! :)

  VastaaPoista
 4. Eikö olekin? Myös minä pidän niistä paljon.

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!