perjantai 2. toukokuuta 2014

Kuvia lastenhuoneista (osa 1)

Olen ottanut kuvia lastenhuoneistamme. Pojilla on omat huoneet. Kuvia riittänee kolmeen eri postaukseen.
Kuopuksen huoneessa olevat En Gry & Sif pussukat on ihan mun suosikkeja. Toinen pussukoista on tilattu Hiivisketusta ja toinen on ostettu Sisustus Fannysta. Molemmat ovat olleet meillä jo vuosia (eli välttämättä noista paikoista ei ole enää näitä saatavilla). Noissa pussukoissa säilytetään pikkulegoja.


Aikaisemmin olen jo kuvannut sohvaperunan. Kuopuksen sängystä löytyy monta muutakin oliota. Pöllön olen tehnyt itse, peikkotyttö ja poika ovat äitini neulomia.


Pelejä ja kirjoja kuopuksen huoneesta. Haban pelit ovat mun suosikkeja. Ne ovat laadukkaita, kestäviä ja kivoja säännöiltään.


Esikoisen huoneen kirjahyllyä. Kirjoja, tauluja ja vanhoja leluja sisustuselementteinä. PaaPii Designin pöllötaulu on kirpparilöytö.

Meillä on lastenhuoneissa väriä ja minimalismi on kaukana. Mielestäni lastenhuoneissa saa näkyä, että ne ovat lapsia varten. Lelut, pelit, kirjat, värikkyys. Koittaa myös aika, jolloin lelut joutavat kirppareille ja muistojen laatikoihin. Esikoinen (kohta 11 v) alkaa vähitellen kasvaa pois leikkikalujen maailmasta. Hän tykkää lukea kirjoja, pelata lautapelejä ja rakennella. Pienempi poika (kohta 9 v) leikkii vielä paljon. Onneksi. Vielä on aika leikkien, satujen ja pelien.

6 kommenttia:

 1. Suloiset nuo pussukat. Meilläkin väriä ja meininkiä lastensa itsensä makuun. Silloin omassa huoneessa todella viihtyy. Meilläkin 8-vuotias vielä aivan leikkien maailmassa, mikä on mahtavaa. Toivottavasti jatkuu vielä pitkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanaa, jos lapsi leikkii mahdollisimman pitkään. Itse olen esikoisesta (täyttää juhannuksena 11 v) huomannut, että nyt viimeksi kuluneen puolen vuoden aikana leikkiminen on huomattavasti vähentynyt. Välillä intoutuu pikkuveljen kanssa touhuamaan, mutta itsekseen lukee kirjoja tai ratkoo älypelejä.

   Ja nuo pussukat ovat tosiaan huippusuloiset. Itse asiassa meillä on niitä lisääkin, yksi jouluinen ja yksi muu, täytyy nekin joskus muistaa kuvata.

   Poista
 2. Mukavan näköiset huoneet. Meillä lapset leikkii kanssa vielä paljon. Mitkään lelut (edes nuket) eivät päässeet vielä kirpparille - ja hyvä niin. Iso ehtii kyllä olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, iso ehtii olla. Leikkiminen on tärkeää ja mitä pidempään se jatkuu, sen parempi.

   Poista
 3. Kauniit nuo legojen säilytyspussit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Ihan mahtavat. Rakastan kauniita säilytyspussukoita/rasioita. Niistä(kin) on tulossa kuvia vielä lisää.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!