perjantai 16. toukokuuta 2014

Kuvia lastenhuoneista (osa 3)


Kolmas kuvasarja lastenhuoneistamme. Esikoiseen huoneen sänky. Pojilla oli pitkään käytössä Roope-Riikan kerrossänky, josta sitten saimme kaksi sänkyä. Kätevää.


Tämä Ricen kori on yksi mun suosikeista. Niin kaunis. Korissa on junaradan osia.

Kuopuksen huoneessa on kaksi isoa Jaffa-tyynyä ja minun vanha keinutuolini, jossa istuu robotti.Kuopuksen koulupöytä on löytö Kierrätyskeskuksen ilmaispuolelta. Mies kunnosti pöydän ja kuopus halusi siitä kirkkaanpunaisen. Myös hänen koulutuolinsa on Kierrätyskeskuksen ilmaispuolelta roudattu kotiin. Sekin on miehen kunnostama ja punainen. Ja tämä kuva on täydellinen lavastus eli pöytä on tyhjennetty kaikesta epämääräisestä sälästä, jota sinne kerääntyy. Kirjoista, papereista, piirustuksista, pääsiäismunien yllätyksistä jne. Läksyjä kumpikaan poika ei tee koulupöytänsä ääressä, vaan olohuoneen lattialla.

6 kommenttia:

 1. Ihania nuo jaffa kuosiset tyynyt! Olipa kiva idea tuo naru ja pyykkipojat, jolla voi ripustaa vaikka omia piirrustuksia esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tosi paljon noista Jaffa-tyynyistä. Ne olivat pitkään meillä olkkarissa, mutta tuntui että sopivat kuoseiltaan paremmin lastenhuoneeseen. Tuon naru ja pyykkipoikaidean olen varmaankin kopioinut jostakin blogista tai sisustuskuvasta. Kuopus rakastaa junia ja nuo junakortit olivat mukava löytö jostakin pop-up-putiikista.

   Poista
 2. Ihana malliltaan tuo punainen koulupöytä, todella kiva löytö! :) Meillä tilan pienuuden vuoksi koulupöytänä vanha Singer. Sekin on toiminut alakoululaisella hyvin, läksyt kun meilläkin tehdään röhnötellen vähän siellä sun täällä. Jopa eteisen lattialla... No mutta tärkeintä että ne tulee tehtyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo punainen koulupöytä oli ihan uskomaton löytö. Olin monta kuukautta etsinyt kuopukselle koulupöytää eri kirppareilta. Ja juuri olimme päätyneet, että ostamme sen sitten uutena, kun ei käytettynä löydy. Veimme Kierrätyskeskukseen pari laatikollista tavaraa ja olisimme sieltä jatkaneet huonekalukauppaan. Ja juuri silloin ilmaispuolelta löytyi tuo pöytä. Se oli aika huonokuntoinen, mutta mies teki ison kunnostustyön ja sai siitä tosi kivan. Myös kuopuksen tuoli on löytö Kierken ilmaispuolelta. Sen roudasin pyörällä kotiin. Siitäkin pitäisi ottaa joskus kuva, sopii hyvin tuon pöydän kanssa yhteen.

   Poista
 3. Hieno koulupöytä ja mukavan värikäs huone muutekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä väriä löytyy. Lähes joka huoneesta. Välillä ihastelen vaaleita sisustuksia, mutta meidän tyylimme on värikäs ja se sopii meidän kotiimme.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!