keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Muutama kirppislöytö

Olen taas kierrellyt kirppareilla. Se on mun yksi rakas harrastus.


Pojille löytyi kirjoja. Sudenpentujen sanasolmuja - kirjassa on anagrammeja, sana- ja kuva-arvoituksia, piilosanoja, pelejä ja ristikoita. Juuri sellaisia asioita, joista varsinkin esikoinen on kiinnostunut. Vakoilijan käsikirjasta löytyy tietoa esimerkiksi salaisten viestin välittämisestä, näkymättömästä musteesta ja vakoojan kielestä. Nämä on ostettu Kierrätyskeskuksesta Koivukylästä ja maksoivat euron kappale.


Pantleyn kirja "The no-cry sleep solution for toddlers and preschoolers"  ei ole meillä enää ajankohtainen. Pojat nukahtavat helposti ja nukkuvat hyvin (heräävät vain aika aikaisin, mutta sille ei taida voida mitään...). Uskon kirjasta olevan hyötyä minulle työkuvioissani. Kirja on ostettu Villa Lyhdystä Rekolasta ja hintaa sillä oli 3 euroa.


Småfolkin karhukuvioinen paita 122/128 cm. Hintaa 4.5 euroa. Tämän olen ostanut jo aikaisemmin, mutta sen verran harvoin löydän enää pojille kivoja vaatteita, joten halusin kuvata tämän. Tämä on ostettu Keravalta Pikku Piiperosta.


Vielä Noitatanssi-peli. Tämä on ostettu Kierrätyskeskuksesta Koivukylästä. Hintaa pelillä 3.5 euroa. Vielä ei olla ehditty peliä kokeilla, mutta muistelen yhden ystäväni kehuneen tätä peliä.

Veimme Kierrätyskeskukseen kaksi isoa kassillista tavaraa ja meille takaisin tuli vain muutama kirja ja peli. Aika hyvä suhdeluku. Paljon enemmän tavaraa pois kuin tilalle.

3 kommenttia:

  1. Olipas kivoja löytöjä. Meilläkin varmasti tykättäisiin tuosta vakoilijan käsikirjasta :) Småfolk:n paita oli myös ihastuttava löytö - ihanat värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vakoilijan käsikirja on kiva. Muistan itsekin kouluikäisenä tykänneeni vastaavanlaisista kirjoista. Tuo Småfolkin paita on ihana, kirppislöytöjen aatelia. Hellittelen kuopusta sanomalla häntä välillä karhunpennuksi (viittaa hänen nimeensä) ja siksikin tykkään haalia hänelle karhuaiheisia vaatteita.

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!