keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kuvia lastenhuoneista (osa 2)
Kuvasarjat lastenhuoneistamme jatkuvat. Esikoisen sängyllä on muutama Uglydoll. Tyynynpäälliset ovat Anno-sarjaa.


Roolivaatenaulakko esikoisen huoneesta. Naulakossa roikkuu lohikäärme- ja lepakkopukuja. Pöllö ja rahi ovat esiintyneet blogissani jo aiemminkin. Rahi on Anno-sarjaa, pöllö Ferm Livingin.

Alla oleva ötökköjuliste on ostettu Kööpenhaminasta.


Esikoisen huoneen tauluja. Taulut on tehty Highway Designin korteista. Tuon seinän haluaisin maalata kesän aikana harmaaksi.

Kirjahylly kuopuksen huoneesta. Hyllyt näyttävät suorastaan notkuvan kirjojen painosta. Hyllyn päällä on miehen vanhoja nalleja, poikien ekat tossut vitriinikehyksissä ja pari vanhaa puulelua. Noista hiirilelu on minun vanha. Hollannikkaat on tuotu Hollannista. Mies joutui lähtemään väitöskirjaansa liittyvälle työmatkalle Hollantiin esikoisen ollessa kolmen päivän ikäinen ja siltä työmatkaltaan hän toi nuo hollannikkaat. 

Molempien poikien huoneessa on useampi logiikkapeli, ne ovat mun mielestä ihan ykköspelejä. Aiemmin olen maininnut jo Haban pelit. Niiden lisäksi Djecon pelit ovat tosi kivoja. Alimmassa kuvassa näkyy Djecon laivanupotuspeli ja bingo ja logiikkapeleistä Castle logix ja Road block.

4 kommenttia:

 1. Notkuva kirjahylly ilahduttaa kirjabloggaajan silmää. :) Hieno tuo ötökkätaulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä lähinnä kauhistuin kun kuvia katsoessani tajusin kirjahyllyn notkuvan. Iski pelko, että minähän päivänä (tai yönä) hyllyt tulevat alas kaikkine kirjoineen. Meillä on paljon kirjoja. Sekä pojilla että minulla. Pitäisikin joskus kuvata omia kirjahyllyjä.

   Ötökkätaulu on kiva. Se on tuliainen parin vuoden takaiselta Tanskan matkaltamme.

   Poista
 2. Onpa kauniit väriltään ja kuosiltaan nuo annon tyynyliinat. Vieläköhän näitä myydään? Uglydoll:t ovat hurrrjan söpöjä :)

  Kätevä tuo naulakko roolivaatteille! Siitä on helppo aloittaa leikit. Meillä pojalla myös kaksi vaatekoukkua seinällä jossa roolivaatteita. Peruukit yms. löytyy kaapista laatikosta. Ovat ihan hurjan suosittuja kavereiden keskuudessa. Mikä oli mukavampaa kun koulussa oli vappuhulinat ja sai laittaa päälle näitä roolikamppeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen ettei noita Annon tyynyliinoja löydä enää kuin tosi hyvällä tuurilla jostain jämälaareista. Nuo ovat ostettu pari vuotta sitten ja silloista mallistoa.

   Minä pidän myös tuosta roolivaatenaulakosta tosi paljon. Lisäksi meillä on vielä yksi iso pussukka täynnä peruukkeja, hattuja, miekkoja yms. roolileikkivälineitä.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!