tiistai 9. kesäkuuta 2015

Galleria Sattumankaupan käsityöläiskesä


Piipahdin maanantaina Galleria Sattumankaupassa, jossa pyörii kesän ajan käsityöläiskesä. Myynnissä on käsityöläisten tuotteita, tällä hetkellä tarjolla on esimerkiksi koruja (korviin, kaulaan, pinnejä, kravattineuloja), keittiöpyyhkeitä, kääntökasseja, alpakka- ja pellavalankoja, tyttöjen mekkoja, magneetteja, pipoja, kortteja, seinävaatteita jne. Tuotteet saattavat vaihdella viikoittain ja uusia tuotteita tulee koko ajan lisää. Galleria Sattumankaupasta löytyy tällä hetkellä ainakin Pipo&mittenin, Handmade by Riikan, Royal B*tch Craft Shopin, Jasmin Designin, Kankurittaren,  Hieno Hilman ja Zip-Ilon tuotteita. Ja kesän mittaan monien muidenkin käsityöyrittäjien.


Galleria Sattumankauppaa pyörittää kesän ajan Pirjo, johon tutustuin viime syksynä yrittäjyyskurssillani. Pirjon oma yritys on Pipo&mitten.


Galleria Sattumankauppa sijaitsee Pengerkadulla (Pengerkatu 22), aivan lähellä Sörnäisten metroasemaa. Galleria Sattumankauppa on tällä hetkellä auki arkisin klo 12-17 ja lauantaisin klo 10-14. Kannattaa tsekata aukioloajat fb-sivulta. Fb-sivuilta näkee myös tuotekuvia ja mitä uutuuksia milläkin viikolla kauppaan tulee.

Suosittelen piipahtamaan! Itse käyn uudelleen myöhemmin kesällä ja silloin on toivottavasti myös enemmän aikaa paneutua hyllyjen sisältöön. Nyt minulla oli lyhyt aika ja se meni lähinnä siihen, että päivitettiin Pirjon kanssa kuulumiset yritystoiminnastamme. Itse haluan kannattaa pienyrittäjiä ja tykkään ostaa lahjaksi käsitöitä. Luulen, että käyn hankkimassa lahjavarastooni muutaman jemmalahjan kesän aikana Galleria Sattumankaupan käsityöläiskesästä.

ps. en ole edelleenkään saanut laitettua tänne blogiin facebook-nappulaa. Taikasaappaat löytyy nykyään myös facebookista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina!