maanantai 2. kesäkuuta 2014

Tänään vain hyviä uutisia!Kävin ostamassa pojille eväitä lähikaupasta huomista kesäleiripäivää varten ja huomasin, että Iltasanomat mainosti, että tämän päivän lehdessä on vain hyviä uutisia. Iltasanomat haluaa tänään julkaistun painetun lehden avulla kehottaa kaikkia etsimään elämästään ja ympäristöstään myös valoisia ja myönteisiä asioita. Sillä niitäkin on. Hyvien uutisten lehti on muistutus meille kaikille siitä, että maailmaa voi katsella toisenlaistenkin lasien läpi. Edes yhtenä päivänä. Iltapäivälehdet myyvät skandaaleilla ja huonoilla uutisilla. Olisi mielenkiintoista tietää, paljon tämän päivän hyviä uutisia on luettu ja ostettu.

Minäkin tunnen paljon ihmisiä, jotka elävät sairauksilla, kauhistelulla ja näiden maksimoinnilla. Valitetaan kaikista mahdollisista asioista. Myös lähisukuuni kuuluu tällaisia ihmisiä. Kun käymme heillä kylässä, kuulemme ketkä kaikki ovat kuolleet, kenellä on mitäkin sairauksia, miten yhtiövastike on noussut, sääkin on pilvinen ja sateinen ja itse asiassa kesäkin on jo kohta ohi.

Mitä hyviä uutisia sinun päivääsi on kuulunut? Minä sain tänään inspiroivan puhelun liittyen ensi syksyn työkuvioihin. Olen enemmän kuin innoissani. Asiat tuntuvat järjestyvän juuri kuten olen niiden ajatellut järjestyvän. Nykyisessä työssäni ovat viimeiset työpäivät käsillä ja on ollut hienoa huomata, kuinka asiakkaat halaavat ja toivottavat hyvää jatkoa. Sanovat, että olen tehnyt työni hyvin. Se lämmittää mieltä.

Olen kiitollinen tästä elämänvaiheesta, pian alkavasta kesälomasta ja ihan parhaasta perheestä, joka minulla on.

ps. Kuvassa minun vanhassa keinutuolissani istuu ihana robotti, joka on ostettu vuosia sitten Kierrätystehtaalta. Robotti tuo minulle hyvää mieltä aina kun katson sitä.

10 kommenttia:

 1. Kiitos vierailusta blogissani.

  Ihana idea muuten niin negatiivisilta Iltasanomilta! En ollut kuullutkaan siitä.

  Valittajat ovat kyllä tuttu ihmisryhmä, eikä heitä oikein voi kukaan muuttaa paitsi he itse.

  Minun päivääni kuului ainakin sellaista hyvää, että kuulin työpaikkani muuttavan paikkaan, jonne minun on helppo kulkea bussilla tai pyörällä sen sijaan, että ajaisin sinne autolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo oli hyvä idea negatiiviselta iltapäivälehdeltä. Siksi halusinkin postata siitä. Ja tuo kuulostaa ihan loistavalta asialta, että työpaikkasi muuttaa paikkaan, johon pääsee vaikka pyörällä. Hieno juttu.

   Ja tervetuloa vierailemaan blogiini toistekin!

   Poista
 2. Hei, ihana blogi sinulla! Jään ehdottomasti seuraamaan :).

  Huomasin myös tänään tuon saman "hyviä uutisia" iltasanomissa, mahtavaa että joku on saanut idean läpi ja se on toteutettu! Aivan liikaa onkin tuota toisten murheilla, ikävillä asioilla yms. märehtimistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että blogini on ihana. Tervetuloa seuraamaan! Minustakin tuo hyvien uutisten iltis oli loistava idea, toivottavasti jatkossakin tulee hyvien uutisten päiviä.

   Poista
 3. Huomasin aamulla Ilta-Sanomien lööpin aamulla töihin mennessä ja siitä tuli hyvä mieli. Hyviä uutisia aina tarvitaan!

  Omia hyviä uutisiani tänään ovat olleet muun muassa se, että sain postitse huuto.netistä ostamani mekon, voin pitää kesäkuussa hieman palkatonta lomaa (se oikea loma on heinäkuussa), tyttö oppi tekemään voltin ja vanhempieni sairas koira on ollut virkeä ja iloinen. Siinä on jo paljon hyviä asioita. :)

  Iloisia viimeisiä työpäiviä sinulle, Heli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin tuli hyvä mieli tuosta iltiksen lööpistä. Sinulla olikin paljon hyviä asioita eiliselle. Mukavaa kesäaikaa sinulle!

   Poista
 4. Kiva kuulla, että syksyn työkuviot näyttävät järjestyvän toivomallasi tavalla.

  Itse juuri tänään tulin haastetuksi facebookissa kertomaan seitsemän päivän ajan kolme positiivista asiaa päivästä. Ensin ei meinannut tulla mieleen mitään, kun yritin taistella kitisevät ja vastaanpullikoivat kakarat sänkyihinsä. Mutta kun meno lastenhuoneissa vihdoin hyytyi, niin palasihan sitä päivän hyvätkin jutut mieleen. Valitettavan usein ne meinaavat jäädä arjen turhanpäiväisten harmistuksien jalkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minutkin haastettiin eilen facebookissa kertomaan kolme positiivista asiaa päivän aikana, tosin mun haaste koski viittä päivää. Välillä on päiviä, jolloin on vaikea löytää positiivisia asioita, mutta yleensä kun pysähtyy miettimään, niin kyllä niitä löytyy.

   Poista
 5. Minun päiväni alkoi tänään kivasti ja huomasin, että aurinkokin paistaa joten en jaksanut lannistua vaikka meidän kissa olikin oksennellut matolle ja oikeastaan alotin aamun sen siivoamisella :D Ihana kirjoitus jälleen ja oikeassa olet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle auringonpaiste tuo usein hyvää mieltä.

   Kiitos sanoistasi kirjoitukseni suhteen!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!