torstai 19. kesäkuuta 2014

Pärekoreja


Syvältä- blogin Pärekiintiö täynnä? -postauksen tiimoilta innostuin minäkin kuvailemaan meidän pärekoreja. Niitä on meillä aika paljon. Eteisessä kenkäkoreina. Kodinhoitohuoneessa puhtaan (ja silitettävän) pyykin koreina. Lankakoreina. Lehtikoreina. Nämä kaikki pärekorit ovat kirppareilta haalittuja.Tämän korin pohjaan on kirjoitettu koukeroisesti 17/11 1920 TM

Pärekoreja on meillä vielä lisääkin. Kodinhoitohuoneessa, olkkarissa, esikoisen huoneessa, eteisessä on vielä toinenkin kenkäkorina. Minusta tuntuu ettei meidän pärekiintiö ole täynnä. Jos kirpparille tulee sopuhintaan vastaan, ostan vielä lisää. Rakastan pärekoreja!

6 kommenttia:

 1. Pärekoreissa on sellaista vanhanaikasta maalaistunnelmaa. Itselläni on yksi modernimpi, jossa ruudut ovat vinossa, tykkään siitä todella paljon, vaikkakin epäilen olevan tehdastuotantoa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nimenomaan vanhanaikaista maalaistunnelmaa. Ja sitä tunnelmaa olen hakenut meidän kotiin muutenkin. Mummolafiilistä kirppareilta.

   Poista
 2. Löytyypä niitä täältäkin :D mä luulen kans et kyllä mä vielä retkahdan näihin jos hyviä yksilöitä tulee vastaan. Lempparijuttu on pitää näissä jouluisin lahjoja kuusen alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös jouluisin lahjat kahdessa isossa pärekorissa. Tämä on myös mun lapsuudenkodin perinne (ja toinen iso pärekori on nimenomaan lapsuudenkodistani meille tullut). Kyllä pärekorit vaan on niin ihania!

   Poista
 3. Meiltä ei löydy pärekoreja, mutta oikein kivalta ja käteviltä näyttävät :)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!