sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kohti parasta! (ja muita kirjalöytöjä)Muutama kirjalöytö Oliverin kirppikseltä.

Kristiina Harjun Kohti parasta! Muutoksen kirja varovaisille, epäilijöille ja turhautuneille osui eteeni hyvään saumaan. Kirjan takakannessa todetaan, että "hyvä elämä ei ole paikka, jonne mennään, vaan tapa elää". Unelma hyvästä, nautittavasta elämästä kiehtoo meitä kaikkia. Mutta unelma voi olla myös uhka: uskallanko muuttua, kykenenkö muutokseen, kannattaako sitä edes tavoitella? Kirja vie muutosmatkalle kohti uskallusta, luottamusta ja innostusta. Kirjassa on neljä lukua: Saatteeksi muutosmatkalle, Ihminen kokokuvassa, Matkalla muutokseen ja Matkalla muutoksessa. Kirjassa näyttää olevan sekä teoriaa että erilaisia pohdinnallisia harjoituksia. Luulen, että tästä kirjasta tulen kirjoittamaan blogitekstin, kunhan saan kirjan luettua. Kirjalla oli hintaa 5 euroa, joka on minun makuuni aika kova hinta kirppiskirjalle, mutta koska aihe kolahtaa nyt täysillä, niin siksi raaskin ostaa tämän.


Lisäksi pojille (erityisesti esikoiselle) löytyi muutama kirja. Aku Ankan juhlasarjat 4 , Opi englantia Akun ja Mikin kanssa ja Opi ranskaa Akun ja Mikin kanssa. Esikoinen on lukenut englantia kaksi vuotta ja ranskaa vuoden. Kuopuksella alkaa englannin opiskelu ensi syksynä. Kuvasanakirjat maksoivat euron kappale ja Aku Ankan juhlasarjat maksoi 2 euroa. Eli erittäin sopuhintaisia kirjoja.

Oliverin kirppiksellä on itsepalvelukirppiksen lisäksi Olivian pieni putiikki, josta löytyy maalaisromanttista sisustustavaraa: tekstiilejä, Mailegin tuotteita, astioita, lahjatavaroita.

4 kommenttia:

 1. Olipa edullisia kirjoja nuo Aku Ankat. Varmasti antaa uutta potkua kielten opiskeluille kun saa niitä sarjakuvan muodossa opiskella :)

  Esikoisella alkaa myös syksyllä englanti - toivottavasti ei ole perinyt kielipäätään äidiltä vaan isältään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kirppareilta tekee tosi monesti edullisia kirjalöytöjä.

   Minä luin ranskaa yläasteella ja lukiossa ja nyt on ollut hyvä virkistää ranskan sanastoa itsekin esikoisen kieliopintojen myötä.

   Poista
 2. Löysin kerran noita Aku Ankan juhlasarjakirjoja ja joitakin muita Akkareita saa ottaa korista kadulta. Lasten kanssa kannettiin hirmu kasat painavia opuksia kotiin. Ai niin ja kasa valmiiksi leikattuja paperinukkeja oli samassa laatikossa myös. mm Prinsessa Diana. Löydöistä tulee aina hyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hyviä löytöjä. Meillä esikko on ihan hulluna akkareihin (kuten minäkin olin koululaisena).

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!