perjantai 13. kesäkuuta 2014

Loma!


Nyt on yksi ovi suljettu, jotta monta uutta voi avautua. Yksi ajanjakso elämässäni on ohi. Haikeana, mutta samalla onnellisen iloisena suljin vanhan työpaikkani oven. Nyt olen lomalainen.


Pojat nauttivat siitä, että olen kotona. Voidaan lukea päivällä, jutella niitä näitä. Olla yhdessä pihalla. Tehdä ruokaa. Ja vain olla.


Ehditään nähdä kavereita. Tavata ihmisiä, joita ei ole arjen kiireessä ehtinyt ikuisuuksiin nähdä. Ehdin kitkeä puutarhassa, tehdä käsitöitä, haaveilla ja miettiä tulevaa. Ehdin lukea muitakin kirjoja kuin opiskeluihin liittyviä.


Välillä nähdään kavereita, käydään retkillä. Välillä ollaan vaan kotona. Ja tylsistytäänkin. 

Tästä pitkästä kesälomasta aion nauttia ihan täysillä! Wuhuu! 


6 kommenttia:

 1. Ihania kippoja :) Rentouttavaa lomaa, ja tsemppiä tulevaan uuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipot ovat kirpparilöytöjä. Kiitos lomatoivotuksista ja tsemppaamisesta!

   Poista
 2. Mukavaa lomaa! Pitkä kesäloma kuulostaa aivan taivaalliselta. Itselläni on se maksimi 4 viikkoa ja viime vuosina se on alkanut tuntumaan lyhyeltä, etenkin kun muuta lomaa on sitten vain se viikko :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on yleensä ollut se neljä viikkoa lomaa. Ja parina vuonna olen pitänyt loman kahdessa erässä eli 3 + 1 (lasten koulujen alkamisvuosina olen pitänyt lomaa muuten heinäkuussa, mutta yhden viikon sitten elokuussa = koulujen alkamisviikko). Tänä vuonnahan mulla on palkallista kesälomaa heinäkuun loppuun asti, seuraavina vuosina sitten olenkin kesät varmaan osittain palkattomalla. Mutta loma, oma aika ja aika perheen kesken kyllä on sen arvoista.

   Poista
 3. Ihanaa, nautinnollista ansaittua lomaa! Aurinkoisia, leppoisia päiviä, hyviä kirjoja, kauniita kukkia - kaikkea mitä kesään kuuluukin. :) Minäkin odotan lomaa... Siihen on vielä aikaa, mutta onneksi väliin tulee juhannus sekä joitakin palkattomia päiviä, jolloin käväistään Tallinnassa. Ja kesäiltaisin ehtii istuskella pihakeinussa.

  (Muuten, oletteko käyneet vielä Kuninkaan kaarteessa? :)

  T. Lumiomenan Katja anonyyminä Savosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Savoon! Kuninkaan kaarre ei ole vielä tuttu, näin blogissasi jutun. Nyt vaan vielä oma töiden lopetus, opinnot ja tulevat työt ovat vieneet sen verran paljon ajatusenergiaa ettei sitä ole vielä ehtinyt kovinkaan paljon muuhun suunnata. Pikku hiljaa ehditään myös retkeillä.

   Mukavaa kesää ja ihanaa lomanodotusta!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!