tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pikku Piipero Keravalla


Käväisin Pikku Piiperossa Keravalla. Pikku Piipero on second hand-puoti, joka myy hyväkuntoisia lasten vaatteita (koot 50 cm - 170 cm), leluja, kirjoja, vaunuja, kenkiä ja kaikkea muutakin lapsille sopivia tavaroita. Vaatteet on järjestetty kokojen mukaan ja esim. shortsit, pyjamat, housut paidat ja mekot ovat kätevästi vierekkäin. Näin ei tarvitse kiertää koko kirpparia läpi löytääkseen etsimänsä vaan voi suoraan kävellä tutkimaan sitä hyllyä, mihin tietyt vaatteet on laitettu.
Piiperon omistaa Eve, jolta kirppiskäyntien lomassa saa hyväntuulista keskusteluseuraa. Pikku Piiperolla on myös pieni fb-shop, Eve postittelee vaatteita ihan pitkin Suomea. Fb-puotia pääsee kurkkimaan vaikka ei itse olisikaan facebookissa.


Tähän olen koonnut minun viime aikaisia löytöjäni Piiperosta. Piiperossa tuotteiden hinnat ovat ehkä vähän kalliimmat kuin itsepalvelukirppareilla, mutta tuotteet ovat aina siistejä ja ne tosiaan on lajiteltu koon ja "tuotelajin" mukaan. Esille panosta maksaa ihan mielellään.


Kummitytölle vaatteita. Me&I geishapaita 98/104 cm 8 euroa, H&M raitamekko 98/104 cm 3 euroa ja tuo hempeä kukkamekko on ilmeisesti jonkun itse tekemä, 4 euroa.


Småfolkin karhupaita 122/128 on vilahtanut blogissa jo aiemminkin, 4.5 euroa. Karhupaidan alla on pari pyjamaa 134/140 cm, hintaa 3-4 euroa / pyjama. Isompien lasten pyjamia on tosi vaikea löytää itsepalvelukirppareilta, joten tosi tyytyväisenä ostin nämä pyjamat Piiperosta.

Pikku Piiperossa on ollut myös esim. Me&I ja Nosh Organics vaate-esittelyjä. Lähellä asuville suosittelen Piiperossa piipahtamista ja kauempana asuvien kannattaa kurkata fb-shoppiin!

ps. yritän tässä kesän aikana piipahtaa muillakin kirppareilla vastaavien kirppariesittelyjen tekemisen muodossa 

Lisätty 11.7.2015. Tähän postaukseen tullaan edelleenkin googlella. Laitan tiedoksi, että Pikku Piiperon toiminta on loppunut kesäkuussa 2015.

7 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä ja mukava kirppisesittely :) Lisää tämmöisiä esittelyitä. On mukava nähdä millaisia kirpputoreja maailmalla on. Etenkään kun täälläpäin ei ole erikseen lastenvaatekirpputoreja, vain peruskirppareita.

  Harmi vain kun en edelleenkään kuulu fb:hen, etten pääse shoppia selailemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäsit kirppisesittelystä. Pääkaupunkiseudulla on useampikin lastenvaate / tarvikekirppis. Yritän kesän aikana tehdä useamman kirppisesittelyn, käyn kuitenkin kirppareilla aika usein. Samaa mieltä, kivoja löytöjä olen tehnyt Piiperosta.

   Poista
  2. Lisään vielä, että fb-puotia pitäisi päästä selailemaan vaikkei itse olisikaan facebookissa.

   Poista
 2. Kannattaa tutustua myös Satukirppuun lastenvaatteiden second-hand liikkeeeseen Tikkurilassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Satukirpussa olen pari kertaa käynyt ja ainakin yhdet farkut olen sieltä ostanut esikoiselle. Tikkurilassa tykkään käydä myös Kontti-kirppiksellä.

   Poista
 3. Loistovinkki, kiitos! Me ravataan asioimassa Keravalla tuon tuosta: isommat kauppa-asiat, ystävien luona kyläilyä ja kouluaikana myös tytön tanssitunnit ovat siellä kolmesti viikossa. Täytyy siis käydä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos sait hyvän vinkin. Minullekin Kerava on tullut tutuksi kaupungiksi, se oli minun työkaupunkini yli kuuden vuoden ajan tähän päivään asti.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!