perjantai 11. syyskuuta 2015

Ihana Mma Ramotswe


Luin juuri loppuun uusimman Mma Ramotswen. Olen niin tykännyt näistä kirjoista eikä uusinkaan kirja pettänyt. Mma Ramotswe pyörittää Naisten etsivätoimistoa. Näissä kirjoissa ei ole murhia eikä verta vaan arkipäivän tapahtumia Botswanassa.

Tässä on varsinainen hyvän mielen kirjasarja. Leppoisaa elämää, kiitollisuutta pienistä asioista. Humaania maailmankuvaa. Tässä sarjassa on jotain hyvin viehättävää ja herttaista. Arjen onnea. Kirjoista hohkaa lempeyttä ja viisautta. Minulle tämä sarja toimii tyynnyttäjänä ja rentouttajana.

Sarjassa on neljätoista osaa ja tämä Pienten muutosten kauneussalonki on sarjan uusin kirja. Oletko sinä lukenut Mma Ramotswe tutkii - sarjaa? Mitä olet tykännyt?


Mukavaa ja leppoisaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Vain tuo uusi on minulta lukematta :) Se varmaan kertoo, että olen tykännyt sarjasta. Suorastaan rakastan Gaboronen kuvauksia ja letkeän leppoisia juonenkuljetuksia. Minä tykkään muutenkin lukea dekkareita ja Ramotswe ja Donna Leonin Brunetti ovat ihanaa vaihtelua yltiöväkivaltaiselle ruotsalaisdekkarigenrelle, josta tykkään myös pienissä erissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en lue juurikaan muuten dekkareita. Täytyykin heti tutkia tuo Donna Leonin Brunetti, se on minulle uusi tuttavuus.

   Poista
 2. Kahdeksan osaa olen muistini mukaan lukenut ja samoja fiiliksiä. Mukavan rentouttavaa lukemista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mma Ramotswet ovat ihania ja rentouttavia.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!