keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Hetkessä: Laitepilatesta ja merenrantamökkeilyä


Meillä oli Vipeltävän Siilin ohjaajien virkistäytymispäivä kolmisen viikkoa sitten. Ohjelmaan kuului laitepilatesta ja merenrantamökkeilyä. Oli hauskaa päästä kokeilemaan laitepilatesta, sillä olen ohjannut itse ko.salilla vauvahierontakursseja viime kevään ajan ja miettinyt, mitähän noilla kaikilla laitteilla tehdään. Laitteet näyttivät aika oudoilta Nyt pääsin kokeilemaan ja nyt minulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä kaikkea niillä laitteilla voi tehdä.

Liikkeitä tehdään laitteen eri osia hyödyntäen. Vaikka laitteet näyttivät kummallisilta, niiden käyttö tuntui helpolta, kun ohjaaja kertoi, miten laitteessa ollaan ja mitä on tarkoitus tehdä. Koko tunnin ajan ohjaajalta sai yksilöllistä ohjausta siihen, miten liikkeitä tehdään ja miten omaa asentoa voi muuttaa niin, että liike kohdistuu sinne minne pitääkin. Tunnin jälkeen oli olo, että olen pidentynyt parilla sentillä. Seuraavana päivänä takapuolessa ja syvissä vatsalihaksissa oli olo, että jotain oli tullut tehtyä.


Laitepilateksen jälkeen menimme mökille, joka on aivan kiinni meressä. Saunoimme ja söimme maukkaat salaatit. Kuinka ihanaa olikaan katsella merta ja nauttia kauniista elokuisesta kesäpäivästä. Ja puhetta ja naurua riitti. Oli mukavaa tutustua myös toisiin ohjaajiin paremmin.Päivä oli ihanan rentouttava. Laitepilatesta pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa elämässäni ja se tuntui tehokkaalta. Voisin kokeilla jatkossakin. Ja hyvä seura, ruoka ja saunominen nyt ovat aina mukavaa.

(Laitepilatesta kokeilimme Pilates Gym Jatalla Ruskeasuolla)

2 kommenttia:

  1. Onpa ihanalla paikalla tuo mökki. Siellä varmasti mieli rentoutuu laineiden liplatusta kuunnellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mökki on aivan ihanalla paikalla. Siitä olisi voinut mennä suoraan mereen uimaan, mutta meistä ei kukaan rohjennut. Merellä oli paljon suppailijoita ja melojia ja heitä oli kiva katsella.

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!