keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Omat arvot, sisäinen draivi ja tuhmat meilit


Tämä on jatkoa postaukselle "Kaksi veljestä ja rahkatorttu". Eli millä hakusanoilla viime aikoina on tultu blogiini. Minun blogiini tullaan tosi paljon hakusanoilla: lahja 10-vuotiaalle / 11-vuotiaalle pojalle. Usein etsitään myös tietoa Tallinnasta saatavasta kosmetiikasta (hakusanat: kosmetiikka Tallinna). Sinänsä huvittavaa, että tuo postaus, mihin tuolla hakusanalla tullaan lienee ainut postaus, joka on koko blogissani kosmetiikan maailmasta, siinäkin postauksessa vain sivumainintana.

Viime aikojen mieleenpainuvimpia hakusanoja ovat olleet:

Omat arvot ja sisäinen draivi

Minä olen sitä mieltä, että omien arvojen tuntemus voi johtaa sisäiseen draiviin. Tiedän, mitä haluan. Tiedän, mitkä ovat arvoni ja miten haluan toimia arvojeni  suuntaisesti. Mutta en kyllä ymmärrä, mihin mun postaukseen on tultu noilla hakusanoilla. Kun itse laitan nuo hakusanat googleen, en löydä blogiani hakutuloksista ensimmäiseen 11 sivuun enkä enempää jaksanut selata.

Ekat Risto Räppääjät parempia

Tästä olen samaa mieltä, ainakin jos on leffoista kyse. Tosin siinä vaiheessa kun noilla hakusanoilla oli mun blogiin tultu, en ollut vielä arvostellut uusinta Risto Räppääjä-elokuvaa. Onko muuten jollakulla tiedossa, milloin ilmestyy seuraava Risto Räppääjä - kirja?

Tuhmat meilit 

Tuhmista meileistä en kyllä myönnä kirjoittaneeni mitään enkä taida olla edes saanut mitään tuhmia meilejä. Ellei niitä ole ollut spämmipostien joukossa, jotka sähköpostiohjelmani suodattaa automaattisesti roskakoriin. Mutta mitähän googlaaja ajatteli kun laittoi hakusanaksi "tuhmat meilit"? Ajatteliko hän löytävänsä esimerkin tuhmasta meilistä? Ja mihin ihmeen postaukseen on tultu näillä sanoilla? (olihan mun sitten pakko googlata "tuhmat meilit", mutten omaa blogiani kyllä löydä niillä hakusanoilla. Eräs lukemani blogi löytyi sivulta 8; ja nyt sitten kaikki muutkin tietty googlaa, että mikä blogi sieltä löytyy...)Saappaat Tallinnasta

En ole hankkinut saappaita Tallinnasta, mutta tässä lienee hakukone yhdistänyt blogin nimen Taikasaappaat ja matkakertomukseni viime kesäisestä Tallinnan reissusta. Googlaaja lienee ollut pettynyt, kun hän etsi tietoa saappaista ja hän saapui postaukseen, joka kertoo lapsiperheen reissusta Tallinnassa.

Downshiftaajat eivät 

Niin mitä eivät? Eivät tee liikaa töitä? Eivät valita? Kirjoita blogia? Eivät....hmm?

Rhonda Byrne eksyttää

Olen esitellyt blogissani ahkerasti Rhonda Byrnen kirjoja. Epäileekö joku, että ne kirjat eksyttävät? Vievät harhaan oikealta polulta? Vai mitähän mahtoi googlaaja miettiä? Oletko sinä ajatellut että Rhonda Byrne eksyttää?

Millä hakusanoilla sinun blogiisi on tultu viime aikoina?

2 kommenttia:

 1. Hih tuhmat meilit, nyt kyllä naurattaa. Kaikenlaista, täytyypä mennä kurkkimaan noita hakusanoja oman blogin osalta. Harvoin niitä kurkin, ihan mielenkiintoista kuitenkin.

  Ihanaa teatteri-iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on hauskaa seurata näitä hakusanoja. Ne kun välillä ovat aika hassuja.

   Kiitos, tänään on tosiaan tulossa teatteri-ilta. Dream team Kansallisteatterissa.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!