keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Tulkoon arki!Aikaisemmissa töissäni lomalta töihin paluu on aiheuttanut jonkinlaista ahdistusta minulle. Lomalla on ollut ihanaa aikaa perheen kanssa, pidemmälle venyneitä aamu-unia, leppoisia päiviä, ystävien näkemistä. On tuntunut karulta palata työarkeen, joka on aika erilaista kuin loma-aikana koettu leppoisuus.

Huomaan, että nyt tilanne on eri. Olen ollut aika pitkällä lomalla, toki tehnyt pieniä netin kautta tehtäviä yrityshommia. Mutta varsinaisia ryhmänohjaamisia ja asiakastapaamisia en ole tehnyt pitkään aikaan. Nyt tuntuu mahtavalta aloittaa uusi vuosi ja uudet työt. Olen jo vähän kaivannutkin töitä ja arjen rytmiä.

Odotan tältä keväältä inspiroivia töitä, uusia verkostoja, runsautta, aikaa omalle itselle ja pohdinnoille. Mukavia hetkiä perheen parissa. Ehkä myös uusia avauksia töiden suhteen. Vielä en tiedä mihin suuntaan. Aika näyttää.

Pojatkin lähtivät kouluun mielellään. Loma oli heidän mielestään juuri sopivan pitkä.

Tulkoon arki, tulkoon työt. Tulkoon kevät ja valo. Olen valmis!

ps. kuvat on otettu ratkaisukeskeinen valmentaja - opintojani varten. Meillä on ollut voimauttavaa valokuvasta ja kurssiin liittyvän tehtävän tiimoilta mies otti nämä kuvat

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia sinusta! <3 Täällä Sofia itki karhun kyyneleitä, kun ei päässyt kouluun silmätulehduksen takia. Loma selvästi oli sopivan pitkä. Mutta flunssa pitää vielä kotona.

  Työniloa ja kirpsakkaa tammikuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, pienet vielä itkevät kun eivät pääse kouluun. Jossain vaiheessa tulee se, että riemuitaan, kun ei tarvitse mennä kouluun. Meilläkin flunssaa koko perheellä ja pienempi aivasteli tänä aamuna aika paljon. Toivottavasti pojat eivät sairastu pahemmin.

   Mukavaa tammikuuta sinullekin! Minulla soi täällä lastenlaulut ja kevään liikuntaryhmien suunnittelu on alkanut.

   Poista
 2. Voi, miten hienot kuvat sinusta! Ja ihanaa, että voit aloittaa työt toisella fiiliksellä mitä aiemmin. Iloa päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi kuvieni suhteen! Olen ollut aika kriittinen sen suhteen, mitä kuvia julkaisen itsestäni, mutta nämä nyt ylittivät minun julkaisukynnykseni.

   Tämä päivä on lähtenyt tehokkaasti käyntiin ensi viikolla käynnistyvien ryhmien suunnittelulla. Tuntuu hyvältä! Iloa sinunkin päiviisi.

   Poista
 3. Tykkään etenkin tuosta alemmasta kuvasta! Oikein hyvää tätä vuotta! Minustakin tuntui hyvältä aloittaa arki, vaikka osittain se alkoi jo yli viikko sitten kun mies meni töihin. Tänään alkoi pojilla koulu ja huomenna tytöllä kerho. Tulee selkeämpi rytmi näihin päiviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Arki tuo rytmiä. Ja myös ohjelmaa lapsille. Meilläkään miehellä ei ollut muuta kuin lomaa kuin ne viralliset eli joulupäivät ja uudenvuodenpäivä.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!