torstai 1. tammikuuta 2015

Kaksi veljestä ja rahkatorttuSeurailen blogini hakusanoja. Syksyllä kirjoitin edellisen kerran hakusanoista, joilla blogiini on tultu. Silloin hakusanoissa oli kaikkea hauskaa, kuten "heittäytyä siihen taikaan", "kiukkupisteet kehossa" ja "ohje positiivinen". Nyt näitä hakusanahelmiä on ollut aika vähän. Moni on tullut blogiini hakusamalla "lahja 11-vuotiaalle pojalle". Joulun alla oli myös paljon joululahjoihin liittyviä hakusanoja: "lahja appivanhemmille" tai "lahja isovanhemmille".  Joku oli jättänyt lahjahankinnat ihan viime tippaan, sillä vielä aattoaamunakin haettiin lahjavinkkejä.

Olen nauranut monta kertaa sille, joka oli laittanut hakusanaksi "päivän asupostaus" ja sai tuloksesi tämän postauksen. Luulen, ettei tuo postaus ollut ihan sitä, mitä googlaaja haki.

Viime kuun hakusanahelmi on ehdottomasti "kaksi veljestä ja rahkatorttu". Olen paljon miettinyt, mitä googlaaja haki. Mietin onko se kirjan tai biisin nimi. Ei taida olla. Voi olla, ettei blogini  tuonut ratkaisua hänen kaksi veljestä ja rahkatorttu -hakuun. Meillä on kyllä veljekset ja rahkatorttuakin olen ehkä joskus tehnyt. Mutta sitä en tiedä, miten nuo asiat liittyvät yhteen.


Tänään olen surffaillut netissä ja naureskellut esimerkiksi fb-ryhmän Vaihtoehtoinen juonitiivistelmä oivalluksille. Olen myös tänään lukenut sellaisia blogeja, joita en normaalisti seuraa. Osa oli ihan täyttä huttua. Mutta niillä blogeilla on valtavat lukijamäärät, joten kait niistä joku (tai siis aika moni) saa jotain itselleen, kun niitä päivästä toiseen käy lukemassa.

Oikeasti mun pitäisi kirjoittaa ratkaisukeskeinen valmentaja - opintojen referaattia, mutta aika monta sijaistoimintoa olen jo keksinyt välttyäkseni tekemästä jotain hyödyllistä. Rahkatorttua en voi nyt tehdä, sillä meillä ei ole rahkaa jääkaapissa.

ps. yhden hyvän vinkin voin tähän tammikuuhun antaa, Tietoinen tammikuu-haaste. Minä olen mukana tutkailemassa itseäni, toimintaani, tunteitani. Jos olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja omien toimintatapojen miettimisestä, tule sinäkin mukaan!

8 kommenttia:

 1. Hauskoja hakuja, noistahan saisi vaikka hyviä novelleja... Minä en eksynyt tänne rahkatortuilla vaan Syvältä-blogin lukulistan kautta. Jään lueskelemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska idea nuo novellit. Kiva jos jäät lueskelemaan!

   Poista
 2. Mukava että kirsikkakin löysi tänne :) Minulla taitaa olla aika tylsä blogi, sillä hakusanoina en ole vielä ikinä huomannut mitään huvittavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollut kyllä hauskaa bongailla, millä hassuilla hakusanoilla omaan blogiin on tultu. Suurin osa on aika tavallisia ja esim. niiden kirjojen nimiä, joita olen blogissani esitellyt. Välissä on sitten näitä huvittavuuksia.

   Eikä sun blogi mikään tylsä ole.

   Poista
 3. Hih vallan loistava vinkki. En olekaan noita hakusanoja ymmärtänyt kurkkia. Täytyypä heti mennä. .)

  Ihanaa iltaa Heli. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaa ihmeessä, millä hakusanoilla sun blogiin on tultu. On hauskaa seurailla, millä hakusanoilla blogiin on löydetty.

   Mukavaa iltaa sinullekin!

   Poista
 4. Hauskoja nuo sinun hakusanasi :). Ja mielenkiintoinen haaste, kaikenlaisia mukavia haasteita onkin nyt melkoisesti liikkeellä... ehkäpä tähän otan osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että nyt tammikuussa on paljon haasteita liikkeellä.

   Mukavaa vuotta 2015 sinulle!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!