keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Toiveiden toukokuuNainen tummissa - blogin Minttu-Maaria pohti omia toiveitaan toukokuulle ja laittoi pystyyn Toiveiden toukokuu - haasteen. Mikä on toiveesi toukokuulle ja miten aiot sen toteuttaa.

Minun piti hetkeksi pysähtyä ja rauhoittaa itseni, jotta pystyin keskittymään toiveisiini. Tällaisia ajatuksia nousi mieleeni:

Minun toiveeni toukokuulle ovat seuraavat:

* flow - virtaavaa olotilaa sekä arkeen että työhön, ilman puskemista ja pakottamista

* yhteys - ystävien tapaamista, yhteydenottoja myös sellaisiin ystäviin, joista en ole kuullut hetkeen mitään

* tuumasta toimeen - olen haudutellut pitkään ja perusteellisesti mielessäni ideoita verkkokursseista (yritystoimintaani liittyen). Koska pelkkä hauduttelu ja mielessä pyörittely ei tuota tulosta, pitää alkaa ottaa ihan konkreettisia askelia eteenpäin. Nyt on askeleet mietitty, nyt vaan niitä toteuttamaan.* lenkkeily - kotiin jäämiseen liittyiviä tekosyitä on nyt ollut tarpeeksi, milloin huonosta säästä siitepölyyn. Nyt nainen, ylös, ulos ja juoksemaan!

* työhuone siistiksi - meillä oli iso remontti helmi-huhtikuussa kodissamme ja työhuoneestani tuli kaiken mahdollisen tavaran säilytyspaikka. Remontti on ohi, mutta edelleenkin työhuoneessani on paljon ylimääräistä tavaraa. Eikä se näytä mihinkään liikahtavan ellen ala ihan oikeasti tehdä asialle jotain. Pelkkä asiasta puhuminen ei näytä siirtävän tavaraa pois huoneesta.

* tavaramäärän vähentäminen - remontti toi esille myös sen, että meillä on paljon ylimääräistä tavaraa. Paljon lähti jo kirppikselle ja kierrätyskeskukseen, mutta kyllähän meiltä löytyy vielä kaikenlaista ylimääräistä. Se vaan vaatisi sen, että alkaisin käydä kaappeja läpi. Eli sitä viitseliäisyyttä.

Tuntuipa hyvältä miettiä näitä asioita ja kirjoittaa ne ylös. Nyt pääsen ehkä konkreettisesti myös asioissa eteenpäin etteivät ne jää vain ajatuksen tasolle. Jossa moni asia näyttää olleen jo aivan liian pitkään.

Toiveiden toukokuu tuokoon selkeyttä elämään monella tapaa, hyvää oloa ja flowta.

ps. oletko jo osallistunut ihanan kirjan arvontaan? Vielä on pari päivää aikaa osallistua Sanna Wikströmin kirjan "Hyvän elämän reseptit" arvontaan.2 kommenttia:

 1. Täällä ollaan vielä ikkunaremontin kynsissä, mutta vähitellen voiton puolella. Ja tavaramäärää myös vähentämässä, sunnuntaina kirpulle myymään. Vaan ostaako kukaan kippoja ja kuppeja, sitä mietin? Tuntuu, että vain vaatteet kiertää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinne remontin keskelle. Varmaan riippuu vähän kipoista ja kupeista, mitä ostetaan. Onko keräilytavaraa tai haluttua tai sattuuko jollakin olemaan juuri akuutti tarve kipposille, esim. muutto omaan kotiin vanhempien helmoista tms.

   Itse myyn pääasiassa lastenvaatteita ja tavaroita ja ne kiertää hyvin.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!