tiistai 24. toukokuuta 2016

Kevään lumoa ja arvonnan voittajat + alekoodiNyt on lämpöä, aurinkoa ja lumoa puutarhassa. Omenapuut ovat tänä keväänä maagisen kauniita. Niin tupaten täynnä valkoisia kukkia. En muista, että meillä olisi koskaan aiemmin ollut näin runsasta omenapuiden kukintaa.

Olen vähitellen aloitellut kesäkukkien istuttamisen. Vähitellen, sillä roudaan kukat fillarilla lähipuutarhalta enkä saa kovin montaa kukkaa kerralla tulemaan. Vähitellen myös siksi, että lähipuutarhalla ei vielä ole aivan niiden kaikkien kukkien taimia, jotka minä olen todennut sopivaksi omalle pihallemme. Meillä on todella kuuma takapiha kesähelteillä ja on valittava kukkia, jotka kestävät kuumuutta ja myös kuivumista. Kesällä ollaan välillä useampi päivä poissa kotoa reissussa ja näin kukkina ei voi olla sellaisia, jotka vaativat jatkuvaa kastelua.Rakastan kevättä, rakastan omaa pihaa. Tällä hetkellä tykkään erityisen paljon siitä, että työni ovat koko ajan vähenneet ja minulla on päiviä, jolloin ohjaan ehkä vain 1-2 ryhmää ja lopun päivää olen vapaalla. Huomenna minulla on täysin vapaapäivä. Mitä luksusta! On ihan mahtavaa saada tehdä iltapäivät pihahommia tai istua lukemassa omalla pihalla. Nämä ovat niitä yrittäjyyden parhaita puolia. Saa laskeutua pikkuhiljaa kohti kesälomaa. Toki en saa rahaa tällaisista päivistä niin paljoa, mutta en mitenkään voi laskea rahassa sen arvoa, että saan aikaa itselleni ja perheelleni ja omalle hyvinvoinnille.


Väpä Sorsa -  kirjan ja korttien arvonta loppui eilen illalla. Onnettarena toimi taas perheemme esikoinen. Kirjan voittaja on  Minttu-Maaria ja korttien voittaja on Siinatar. Laitatteko meilillä osoitetietonne minulle (heli (at) kasvuntaika.fi), niin laitan arvontavoitot tulemaan.

Kaikille niille tiedoksi, joita kiinnostaa Väpä Sorsa - kirjan hankkiminen:
Ennakkoluuloja ja syrjintää käsittelevä lastenkirja Väpä Sorsa nyt kevätalessa -50%! Tarjous on voimassa toukokuun ajan Mini Kustannuksen verkkokaupassa. Alekoodi 052016.

Täytyy se vielä laittaa, että edellinen blogitekstini havainnollisti minulle otsikoinnin merkitystä. Tekstiä on käyty lukemassa ihan huimat määrät.

Ihania loppukevään päiviä kaikille!

7 kommenttia:

 1. Ihania kukkakuvia! Mä huomasin tänään, että näyttää isotuomipihlaja olevan kukassa. Sitä teettää kiire, ettei ehdi huomata mitä nättiä tuolla pihalla onkaan. Onnea voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on nyt ollut aikaa pysähtyä kevään äärelle ja luonto on kyllä nyt ihan mahtavassa vaiheessa. Niin kauniita kukkia ja meillä päin on nyt myös ihan mahtava syreenien kukinta alkanut. Tuoksu on ihan huumaava.

   Poista
 2. Jee, odottipa täällä blogissa mukava yllätys =)! Laitan saman tien viestiä tulemaan =).
  -Siinatar-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa onnetar suosi sinua. Osoite tuli perille ja laitan postia tulemaan.

   Poista
  2. Kiitokset jo etukäteen!
   -Siinatar-

   Poista
 3. Mä kävin laittamassa Väpä Sorsa -kirja tilaukseen :) Kiitos siis vinkistä!

  Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasitko, että myös voitit tuon kirjan itsellesi?

   Kukat ovat niin kauniita nyt.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!