torstai 5. toukokuuta 2016

Saippuoita


Muistan kuinka meillä lapsena oli aina palasaippuaa. Vessassa käsienpesua varten ja myöskin saunapesut hoidettin useimmiten palasaippualla. Tädilläni oli taas aina nestemäistä saippuaa ja minusta se tuntui jotenkin ylelliseltä. Minä itse käytin nestemäisiä saippuoita, suihkugeelejä ja hiustenpesuaineita vuosia. Kunnes pari vuotta sitten ostin Lushin shampoopalan Tallinnan reissultamme. Ja huomasin, kuinka riittoisa ja kätevä se on. Lisäksi siitä ei tule muovijätettä.

Pitkään se oli ainut saippuatuotteemme. Kunnes etsiessäni kasvojenpesuun sopivaa ainetta huomioni kiinnittyi Flow kosmetiikan kasvosaippuaan. Ostin sen kokeiluun ja ihastuin siinäkin tuotteen riittoisuuteen ja olin tyytyväinen myös laatuun.


Talvella sain synttärilahjaksi Aamumaan tuoksuttoman luomusaippuan, Karhunpennun tassunjäljen. Tätä ei olla vielä ehditty käyttää, mutta tämä tulee käyttöön kunhan entinen suihkugeeli on loppu.

Tuntuu, että saippuat ovat tulleet elämäämme jäädäkseen. Olen nyt tottunut niiden käyttöön ja olen ollut tyytyväinen tuotteisiin ja koska haluamme elää mahdollisimman ekologisesti niin olen tosi iloinen, ettei näistä tule muovijätettä. Tuotteet ovat riittoisia. Lisäksi nämä näyttävät kaikki olevan luomutuotteita / luonnonkosmetiikkaa, mistä olen myös iloinen.

Onko teillä käytössä saippuatuotteita?

ps. Olethan huomannut blogissani olevan ihanan arvonnan? Arvottavana on Sanna Wikströmin huippukaunis kirja Hyvän elämän reseptit.

6 kommenttia:

 1. Muuton yhteydessä löytyi lahjaksi saatuja palasaippuoita. Otin ne käyttöön. Nyt minä ja kaksi lasta ollaan ihastuttu niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että teilläkin on tykästytty palasaippuoihin. Minulle olisi ollut vielä muutama vuosi sitten ajatus palasaippuasta outo, nyt se tuntuu hyvältä vaihtoehdolta.

   Poista
 2. Aamumaan saippuat ovat niin ihania ja meilläkin on niitä. On myös annettu lasten kaverisynttäreille lahjoiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Aamumaan saippuat ovat ihania. Meillä ei vielä olla kokeiltu tuota, mutta pian se pääsee käyttöön. Saippua onkin hyvä lahjaidea.

   Poista
 3. Pitääpä kokeilla Aamumaata, jos osuu kohdalle. Palasaippua ja -shampoo ovat meillä hittejä. Nyt nestemäinen shampoo tuntuu jo hieman omituiselta ajatukselta kun on tottunut palashampooseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että tuntuu oudolta pestä hiukset nestemäisellä shampoolla, kun on niin tottunut palashampooseen. Aamumaan saippua on edelleenkin meillä pakkauksessa, mutta pian saadaan se käyttöön. Se vaikuttaa ihanalta.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!