perjantai 27. toukokuuta 2016

Mitä tehdä hiekkalaatikolle?


Lapset kasvavat. Meillä ei ole enää tarvetta hiekkalaatikolle. Viime kesänä sillä taisi leikkiä lähinnä meillä kylässä käyneet lapset, pojat ovat viimeksi leikkineet hiekkalaatikolla pari-kolme kesää sitten. Hiekkalaatikko on autio ja tyhjä. Lähinnä se näyttää nyt surulliselta ilman hiekkaleluja ja leikkiviä lapsia. Nyt hiekkalaatikossa on alkanut kasvaa myös heinää. Ei se siis täysin tyhjä ole.

Mutta mitä hiekkalaatikon tilalle? Kukkapenkki? Kasvimaa? Onko hyvä purkaa hiekkalaatikko ja viedä hiekka johonkin (ööh, mihin?) vai kitkeä nuo heinät pois ja laittaa jotain kasvamaan tuohon hiekan päälle?  Nyt saa kertoa ideoita, olen avoin kaikelle!


Omenapuut ovat nyt pudottaneet upeat kukintansa ja syreeni on avannut huumaavantuoksuiset kukkansa. Eilinen sade sai puutarhan virkistymään (äh ja myös kotiloita esille...grr...).

Mukavaa viikonloppua! Minulla viikonloppu menee Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutuksessa ja rakentavan ja myötäelävän vuorovaikutuksen äärellä.

2 kommenttia:

  1. Perusta yrttipenkki hiekkalaatikkoon. Kukkia ja vihreää sekaisin niin saatte silmäiloa ja syötävää. Krassin kukkiakin voi napostella ja ovat kaiken lisäksi kauniita koristeina leivällä ja salaateissa. 💚 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Näen jo silmissäni oikein yrttien ja kukkien väriloiston. Pitää katsoa, ehtiikö täksi kesäksi hiekkalaatikkoon laittaa mitään (koska ensin se vaatisi kitkemisen....) vai jääkö koko projekti ensi kesään.

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!