lauantai 26. heinäkuuta 2014

Terveisiä Virosta!Meillä on takana onnistunut reissu Tallinnaan ja Tarttoon. Tallinna on meille jo kovin tuttu, mutta aina sieltä löytyy jotain uutta. Tämän kertainen kohteemme oli Sky park - trampoliinikeskus. Tallinnasta jatkoimme bussilla Tarttoon. Tartto oli juuri niin ihana, sympaattinen ja tunnelmallinen kuin olin etukäteen kuullutkin. Ja kuinka paljon siellä onkaan kivoja kohteita lapsiperheille. Näistä teen vielä ihan oman postauksen.Nyt on taas paluu lomalaisen arkeen. Laukkujen purkamista, pyykkien pesemistä, kukkien kastelua, lehtien ja sähköpostien lukemista. Helteiset säät ovat vähän kohdelleet pihakukkiamme kaltoin. Tänään pyörii sadettaja pihallamme.Aktiivisen loman jälkeen on aika olla seuraava lomaviikko kotona. Tehdä ehkä pieniä retkiä lähiseudulle. Nyt on tämän kesän pidemmät reissut tehty ja niistä jää taas mahtavia muistoja mieliin ja kuviin.


Olin reissumme ajan (4 päivää) nettipimennossa, ihan tietoisesti. Päätin etten ota läppäriä mukaan enkä lue myöskään kännykkäni kautta sähköpostia, facebookia tai blogeja. Täytyy myöntää että ihan en neljää päivää ollut nettipaastossa. Torstai-iltana kävin hotellihuoneen koneelta katsomassa että onko ajastamani postaus tullut blogiini. Oli se tullut. Huomasin, että kahtena ekana päivänä oli kova hinku päästä nettiin. Aika karua huomata kuinka riippuvainen ihminen onkaan netistä.

Perusteellinen Tartto - postaus tulossa lähipäivinä. Luin matkan aikana myös havahduttavan kirjan, Sydänmagneetin. Siitäkin postailen kunhan ehdin jäsentää ajatuksiani kirjan suhteen.

2 kommenttia:

 1. Teillä on ollut ihanan oloinen reissu! Tallinnan Sky Park kuulostaa hienolta. Ja Tartto on hurmaava. Vietin siellä viikon kesällä 2005, jolloin odotin esikoistani. Olin työmatkalla, mutta aikaa jäi kaupungin ihasteluun. Kaunista ja rosoista, kumpaakin, ihania ruokapaikkoja, kujia ja puutaloja... Mieli tekisi sinne joskus uudestaankin.

  Odotan siis innolla perusteellisempaa postaustasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartto oli ihana. Nimenomaan kaunista ja rosoista, kumpaakin. Vanha kaupunki oli hieno, samoin kuin Toomemägi ja Emajoen seutu. Vähän sivummalla oli sitten toisenlaistakin, sitä rosoisuutta.

   Juuri käyn läpi kuvia reissusta, niitä on paljon ja on vaikea valita, mitä ottaa mukaan postaukseen.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!