tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mainioita aleostoksiaKoska blogiini on tultu hakusanalla "lastenvaateblogi", niin ajattelin postata muutamasta aleostoksesta, joita olen tehnyt pojille. Tähän mennessä en ole tainnut lastenvaatteista postata, joten sinänsä kumma, jos google antaa minun blogini hakutulokseksi. Mutta nyt siis muutama lastenvaateostos. Blogini ei ole kovin kulutuskeskeinen johtuen ihan siitä että ostan aika vähän ylipäänsä mitään muuta kuin ruokaa. Paljon pyrin ostamaan kirppareilta ja lähes kaikki poikien ja mun omat vaatteet ovat joko kirppari- tai sitten aleostoksia.

Minä en kuulu niiden äitien joukkoon, jotka odottavat puolilta öin uuden malliston ilmestymistä ja klikkaavat heti ostoskorit täyteen uutuuksia. Meillä saattaa olla joitain ns. trendivaatteita, mutta ne ovat aina alekoreista napattuja löytöjä. En ikinä vaivaa päätäni tuntikausia miettimällä minkähän välikausipuvun tai toppapuvun hankin pojille. Kävellään kauppaan ja ostetaan meille hyväksi todettu malli (alennuskupongilla tietenkin). Tai tilaan netistä edellisen kauden mallistoa halvalla. Pidän kivoista ja värikkäistä lasten vaatteista ja ainakin vielä toistaiseksi pojat tykkäävät niistä vaatteista, jotka minä olen heille valinnut.


Mainion vaatteita katselin jo Lapsimessuilla, mutta en niitä raaski ostaa täydellä hinnalla. Kuten en ylipäänsä muutenkaan osta juuri mitään täydellä hinnalla. Pihi mikä pihi. Käytän ostoksia tehdessä aika suurta tarveharkintaa ja haluan ostaa hyvää ja laadukasta. Mieluusti myös kotimaista ja eettistä.

Posti toi Mainion paketissa t-paidan (x 2), pitkähihaisen paidan ja housut. Mainion vaatteista meillä ei ole aikaisempaa kokemusta, joten en osaa laatua kommentoida vielä.


Gugguun collegehousut ovat minusta aivan ihanan malliset. Pojilla on nyt vuoden ajan ollut käytössä viime kesän alesta ostamani housut, nyt ostin sitten jo seuraavia kokoja. Tällä hetkellä käytössä olevat collegehousut ovat harmaita, nyt ostin mustat. Ainut harmitus näissä oli lappu, joka tuli tilauksen mukana. Värin säilymiseksi housut pitää pestä nestemäisellä pesuaineella. Ehkä tämä olisi ollut myös nettisivuilla nähtävillä, jos olisin asiaan kunnolla perehtynyt. Mutta en siis ollut tästä tietoinen. Minä käytän yleensä jauhemaista pesuainetta ja nyt siten pitäisi muistaa ostaa nestemäistä ja käyttää sitä noita housuja pestessä. Gugguun harmaat housut ovat kestäneet käyttöä ja pesuja loistavasti. Näitä(kään) en raaskisi täyteen hintaan ostaa, mutta alennuksella kyllä. Oletan jälleenmyyntiarvonkin olevan hyvää.

Alepaketteja on tullut lisäksi Skidistä (Villervallan vaatteita), Pomp de Luxilta ja Silverjunglesta. Silverjunglesta tilasin myös itselleni kahdet joogahousut, muuten kaikki alelöydöt ovat pojille.

ps. nämä aleostokset olivat suht edullisia. Vielä edullisemmaksi meille tuli Kotkan reissu Onnibussilla. Kävimme moikkaamassa entisiä naapureitamme ja bussimatkalle tuli hintaa 3 euroa / matkustaja. Minulta ja pojilta siis yhteensä 9 euroa suuntaansa. Sangen edullista! Luulen, että hyödynnämme paljon Onnibussia tulevaisuudessa.

2 kommenttia:

  1. Kuulostipa tutulle! Itse myös hankin lähes kaikki vaatteet kirppareilta tai alennusmyynneistä. Minullekkin kaikki yllämainitut merkit ja liikkeet tuttuja :) Silverjunglella usein hyviä tarjouksia, samoin Metsolalla. Tykkään myös Lindexin lastenvaatteista. Olen pohtinut miten käy perheissä, joissa kalliisiin uusiin merkkivaatteisiin puetut lapset kasvavat teineiksi, kun he osaavat vaatia lisää ja lisää ja kalliimpaa ja jossain vaiheessa heidän pitäisi ruveta itse kustantamaan omat vaatteensa, kuinka tämän yhtälön käy. Poikkesipa taas aiheesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on jotain Metsolasta hankittuja vaatteita, kuten myös Lindexistä. Minä mietin usein sitä, että miten jotkut lapset ovat jo hyvin pieninä merkkitietoisia ja haluavat vain tietyn vaatemerkin vaatteita. Ja vanhemmat ostavat, koska "on se niin kivaa, kun lapsella on oma maku". Ja sitten se maku sattuu olemaan ihan älyttömän kallis. Meillä on pojilla aika vähän ajatuksia siitä, mitä vaatemerkkiä haluaisivat pitää päällään. Jossain vaiheessa olisi pitänyt hankkia sikakalliit suoralippaiset lippikset. En silloin ostanut niitä, nyt pojilla on marketista hankitut suoralippalippikset ja ihan ilolla niitä pitävät päässään. (nyt jo poikkesi minullakin aiheesta...)

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!