sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Hetkessä: Housut pois Lahdessa


Vietin eilen ystäväni kanssa mukavan päivän Lahdessa. Rentouttava päivä tuli todella tarpeeseen. Minulla on takana tiivis työviikko, jota sävytti myös pieni flunssa, joka parani vasta ihan loppuviikosta. Päivä Lahdessa muistutti taas ystävien, teatterielämysten ja hyvän ruuan tärkeydestä.

Matkan päätarkoitus oli Lahden kaupunginteatterissa esitettävä Housut pois - musikaali. Olen nähnyt Housut pois - esityksen leffateatterissa joskus iäisyys sitten ja esityksen juoni oli suunnilleen tiedossa. Housut pois on railakas musikaalikomedia miehistä, joilla ei ole muuta menetettävää kuin housunsa. Esitys oli samalla hauska ja myös koskettava. Minä pidin! Luin etukäteen Lahden Housut pois - musikaalista kahdenlaisia arvioita: toiset pitivät paljon, toiset haukkuivat kaiken, niin esiintyjät, musiikin kuin lavastuksenkin. Minusta esitys oli sympaattinen ja toi hyvän mielen. Juuri sitä odotan teatterilta.


Ei niin edustava selfie, mutta paras niistä viidestä, jotka otin

Teatterin lisäksi kävimme syömässä Santa Fe - ravintolassa ja minun annoksessani oli herkullinen burgeri tofulla ja avocadolla ja bataattiranskikset. Pyörähdimme pienen kierroksen kaupoilla ja ostin pojille pyjamat joululahjaksi, sattuivat olemaan - 40 % alennuksessa.


Kotiin palasimme illansuussa junalla. Mieleen tuli ajatus, että näitä maakuntamatkoja teatteriin tai vaikka taidenäyttelyihin voisi tehdä enemmänkin. Päivä Lahdessa irtaannutti täysin kotiarjesta ja olin kuin uusi ihminen kotiin palattuani.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Olet siis käynyt täällä meidän nurkilla. Kivalta kuulostaa päiväsi Lahdessa. Itse en ole vielä käynyt teatterissa tuota musikaalia katsomassa, mutta olisi hyvä irtiotto arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitkin eilen mielessäni, kun muistin, että asut Lahdessa. Minä pidin tuosta musikaalista, joten voin suositella.

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta reissulta ja näppärältä irtautumiselta arjesta. Minulla on varauksessa teatteriliput Tampereelle ja olen juurikin aikeissa tehä tuollaisen pienen maakuntamatkan junalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahden reissu oli mukava ja irtaannutti kyllä hyvin arjesta. Minullekin tuli mieleen, että Tampereella tai Turussa olisi kiva käydä katsomassa teatteria, molemmissa on ihan varmasti hyviä esityksiä ja molempiin kaupunkeihin pääsee näppärästi junalla tai Onnibussilla. Täytyykin heti tänään tsekata, mitä esityksiä olisi tarjolla.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!