maanantai 19. joulukuuta 2016

Laadukkaat lelut ja pelitRakastan laadukkaita leluja ja pelejä. Kun poikani olivat pieniä, puuleluja oli aika vaikea löytää, nyt niitä tuntuu olevan paremmin saatavilla. Onnistuin suhteellisen huonosta saatavuudesta huolimatta haalimaan meille paljon ihania puuleluja.Puulelujen lisäksi meillä ihan hitti ovat olleet erilaiset logiikkapelit, joita meillä onkin aikamoinen kasa. Erityisesti esikoinen on niillä tykännyt pelailla ja uskon, että ne ovat osasyy siihen, miksi hän menestyy niin hyvin koulussa ja hänen ongelmanratkaisutaitonsa ja looginen päättelykykynsä ovat loistavia.

Omat lapset eivät enää leiki, mutta onneksi meillä vielä jonkin verran pelataan perinteisiä lautapelejä ja logiikkapelejä. Olenkin nyt siirtänyt ihanat puulelu- ja peliostokset kummilapsiini. Täksi jouluksi tosin on vielä hankittu yksi uusi logiikkapeli (Quadrillion) ja myös yksi lautapeli (Suklaati) pojille yhteiseksi lahjaksi.


Lähellemme avattiin Leenan Leikkien - puoti, jossa olen vieraillut jo aika monta kertaa. Olen ostanut sieltä vaikka mitä ihanaa sekä omille pojille että kummilapsilleni ja sukumme pienimmälle tulokkaalle. Puodista löytyy Leikkien - tuotteita, Plan Toys puuleluja, Smart Games - logiikkapelejä, Janod puuleluja ja magneettikirjoja, Kinetic Sand taikahiekkaa, Mad matter taikamassaa, käsinukkeja ja vaikka mitä ihanaa. Juuri kaikkia sellaisia leluja ja pelejä, jotka ovat mielestäni ihan superihania, kehittäviä, kestäviä ja laadukkaita. Kinetic Sand taikahiekka kuulostaa juuri sellaiselta, jota olisin kaivannut poikien ollessa pieniä. Kinetic Sand taikahiekka ei kuivu tai sotke vaatteita. Sitä on helppo muotoilla ja rakennella sortumattomia hiekkaviritelmiä, vaikkapa hiekkalinnoja.


Puodin omistaja Leena on avulias ja puhelias ja osaa antaa hyviä vinkkejä, mitä minkäkin ikäiselle lapselle kannattaa ostaa. Leena kertoi minulle, että hänen puotiinsa on tultu kaukaakin ostoksille, sen verran kivoja tuotteita häneltä löytyy. Puoti sijaitsee Koivukylässä, ihan Citymarketin naapurissa, Asolanväylän toiselta puolelta. Koivukylän juna-asemalta on pieni kävelymatka puodille.

Muokattu 27.6. Leenan Leikkien puoti on muuttanut Flamingon ja Jumbon välikäytävälle (Tasetie 8)  ja on nykyään nimeltään Iloinen Heppu

Leenan mukaan hittituotteita ovat olleet Quadrillion, Dinot ja Punahilkka logiikkapelit (itsekin olen ostanut nuo kaikki puodista), taikahiekkasetti, jossa on alusta ja muotit, kuivumaton taikamassa (erityisesti pinkki ja vihreä), magneettikirjat (erityisesti prinsessa; juuri tämän ostin kummitytölleni lahjaksi), vauva-auto ja kännykkä (tuon vauva-auton ostin poikien pienelle serkkupojalle joululahjaksi), leikattavat hedelmät ja vihannekset ja Mikä yhdistää - peli.

Quadrillion logiikkapelejä on ostettu erityisesti isommille lapsille ja teinitkin kuulemma pitävät siitä. Pojat saavatkin sen yhteiseksi joululahjaksi eli pian tämä logiikkapeli tulee myös meillä kokeiluun. Leikattavat vihannekset meillä oli poikien leikeissä vuosia ja ne ovat kyllä ihan hitti. Ne ovat meillä edelleenkin esillä, jos meillä käy pikkulapsivieraita.


Suosittelut Leikkien-tuotteille ja Leenan Leikkien - puodille!

Tykätäänkö teillä puuleluista? Onko teille logiikkapelit tuttuja? 

* En ole saanut postausta vastaan tuotteita tai alennuksia vaan postaus on tehty omasta halusta auttaa pienyrittäjää saamaan puotiaan tunnetuksi. Itsekin pienyrittäjänä tiedän markkinoinnin haasteet.

4 kommenttia:

 1. Tuo Punahilkka vaikuttaa ihan mahtavalta. Pitää laittaa muistiin seuraavia siskon lasten merkkipäiviä varten. Tänä jouluna siskon muksut saavat minulta Hiirisokkelo-pelin. Sekin on laadukas peli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole kokemusta tuosta Punahilkka-pelistä, mutta kaikki meillä olevat Smart Games-sarjan logiikkapelit ovat olleet tosi tykättyjä ja hyviä pelejä. Peli on menossa kummitytölleni ja varmaan joulun jälkeen kuulen kokemuksia. Hiirisokkelo kuulostaa tutulta peliltä, vaikka meillä ei sitä taida olla.

   Mukavaa joulun aikaa!

   Poista
 2. Leena on ihan huikea ja niin ovat kyllä ne puiset hedelmätkin! Miten joku lelu voikin olla päivästä toiseen niin hitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena tuntee kyllä alansa, lelut ja pelit ja osaa suositella hyvin tuotteita. Ja ne puiset leikattavat hedelmät ja vihannekset ovat hitti ja olen ostanut niitä tosi monille lahjaksi. Meillä ne olivat lapsilla käytössä vuosia ja nyt ne otetaan esille aina kun tulee pikkulapsivieraita.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!