maanantai 29. elokuuta 2016

Voimavaroja vanhemmuuteen - verkkovalmennus ( + alekoodi)Minun yritykseni ensimmäinen verkkovalmennus on nyt myynnissä. Huimaa!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mitä kuuluu jaksamisellesi vanhempana? Ovatko voimavarat välillä vähissä? Haluatko arkeesi enemmän rentoutta ja hyvinvointia?

Voimavaroja vanhemmuuteen - verkkovalmennus on suunniteltu vanhempien hyvinvoinnin tukemiseksi. Valmennuksen aikana saat oivalluksia, miten voit tukea omaa hyvinvointiasi ja millaisia pieniä keinoja voit ottaa arkeesi hyvinvointisi ja jaksamisesi tueksi. Opit huomaamaan myönteisiä asioita arjessasi ja lisäämään kiitollisuutta elämääsi. Saat keinoja myötätuntoiseen elämään niin ettet enää kritisoi itseäsi ja tapaasi olla vanhempi. Elät täydemmin ja nautit arjestasi enemmän.


Valmennus on sinua ja sinun elämääsi varten. Se aika, jonka keskityt valmennukseen, on sijoitus sinulle tärkeiden asioiden tapahtumiseksi tästä eteenpäin.Voimavaroja vanhemmuuteen  - valmennuksessa työote on ratkaisu- ja voimavarakeskinen. Tarkoituksena on tuottaa oivalluksia, joiden kautta sinä voit lähteä muuttamaan omia toimintatapojasi kohti itseäsi arvostavaa, hyvinvoivaa ja rentoa vanhemmuutta.

Lähtökohtia tälle valmennukselle ovat:

* kuuntelemalla ensin itseäsi, voit kuunnella aidosti myös muita
* tuntemalla rakkautta ensin itseäsi kohtaan, voit tuntea aitoa rakkautta myös muita kohtaan
* se lisääntyy, mihin huomio kiinnittyy
* ansaitset voida hyvin

Voimavaroja vanhemmuuteen - verkkovalmennus on kolmen viikon mittainen. Saat kerran viikossa (perjantaisin 16.9.-30.9.) sähköpostiisi linkin, jolla pääset valmennussivulle. Jokaiseen valmennusviikkoon kuuluu kirjallinen materiaali valmentavine kysymyksineen, äänite viikon teemoista ja kaksi hyvinvointiasi tukevaa minfulness-äänitettä. Kirjalliset materiaalit ovat helposti tulostettavissa ja näin pystyt tekemään niihin omia merkintöjä ja muistiinpanoja. Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden 2016 loppuun saakka.


Valmennusviikkojen teemat ovat:

Viikko 1: Oman hyvinvoinnin kartoitus. Hyvä suhde itseen. Sisäinen puhe ja sen muuttaminen. Kiitollisuus. Myönteisyyden lisääminen arjessa. Voimavarakartta.

Ensimmäisen viikon minfulness-äänitteet ovat "Pieni hengähdystauko" ja "Kiitollisuusmeditaatio"

Viikko 2: Mindfulness. Miten mindfulness voi auttaa voimaan paremmin? Oma keho ja sen hyvinvointi. Tahdonvoima. Itsestä huolen pitäminen.

Toisen viikon mindfulness-äänitteet ovat "Lyhyt kehoskannaus" ja "Pieni hymy".

Viikko 3:  Tunnetaitojen harjaannuttaminen haastavissa tilanteissa. Automaattireaktiosta tietoiseen toimintaan. Myötätunto itseä kohtaan. Jatkuvasti hyvinvoiva olemisen ja toimimisen tapa.


Kolmannen viikon mindfulness / itsemyötätuntoäänitteet ovat "Hengitellen itsemyötätuntoa" ja "Myötätuntoinen ystävä".


Tämän kolmen viikon verkkovalmennuksen hinta on 22,95 euroa eli vain 7.65 euroa / viikko. Ota askel kohti voimaantumistasi vanhempana ja tilaa ja maksa verkkovalmennus tästä!


Palautetta aiemmilta Voimavaroja vanhemmuuteen - kursseilta:

"Sain työkaluja positiivisuuden vaalimiseksi ja oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Jatkossa osaan aktiivisemmin hakea ja löytää omia hetkiä arjessa".

 "Sain kurssista vinkkejä sekä arjen tilanteisiin että jatkojalostettavaksi tuleviin haasteisiin. Kurssi vahvisti käsitystäni siitä, että vanhemmuuteen ja omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa eli että olen oikealla tiellä".

Tule sinäkin mukaan Voimavaroja vanhemmuuteen - verkkovalmennukseen. Verkkovalmennus on myynnissä 15.9. klo 21 asti. Ensimmäiset kurssimateriaalit saat perjantaina 16.9. Osta ja maksa valmennus tästä. 
Kurssi sopii kaiken ikäisten lasten vanhemmille.

Voimavaroja vanhemmuuteen - verkkovalmennuksen on kehittänyt Heli Mäkelä, joka on kahden kouluikäisen lapsen äiti ja yrittäjä. Heli on koulutukseltaan sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja / coacn, mindfulness-ohjaaja ja Lasten Tunnetaito-ohjaaja. Lisää Helistä voit lukea täältä.


PS. Koska te blogini lukijat olette tukeneet minua tosi paljon yrittäjyyden taipaleella, haluan tarjota teille alekoodin valmennukseen. Koodilla BLOGIALE saatte - 3 euron alennuksen eli valmennus maksaa teille vain 19.95 euroa. Alennuskoodi on voimassa 11.9. klo 21 asti, sen jälkeen verkkovalmennus maksaa kaikille 22.95 euroa, joka sekin on huippuedullinen hinta tästä valmennuksesta.

4 kommenttia:

 1. Onnea verkkokurssista! Hienoa Heli!
  Onko kurssisi suunnattu tietyn ikäisten lasten vanhemmille vai toimiiko se taaperosta murkkuikäisen vanhempaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys, lisään tiedon myös tuohon tekstiin. Kurssi sopii ihan kaiken ikäisten vanhemmille.Olen aikaisemmin pitänyt tätä kurssia livekurssina ja siellä on ollut vanhempia ihan pikkuvauvojen vanhemmista murkkuikäisiin asti.

   Poista
 2. Mahtavaa :)

  Itse en ole valmennuksen tarpeessa, koska olen tehnyt erilaisia harjoitteita jo vuosia ja muokannut asenteita ym., mutta ajattelin kysyä, että voisinko tehdä tästä aiheesta blogipostauksen ja kertoa, miten eri harjoitteet on minua auttaneet ja antaneet voimavaroja, kertoisin valmennuksestasi ja mainostaisin siis. En vaadi mitään korvausta sinulta vaan teen tämän pyyteettömästi, koska haluan vain jakaa näin mahtavan jutun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että sinulle erilaiset harjoitteet ovat auttaneet. Niin omalla kohdallani myös. Mainostaminen toki sopii, kuulostaa hyvältä! Kiitos.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!