tiistai 2. elokuuta 2016

Elokuun alkua ja arvonnan voittaja


Heinäkuu ja loma päättyi ja alkoi elokuu ja elokuu tarkoittaa monissa perheissä arkeen paluuta. Minä ja mies aloittelimme töitä eilen ja pojat aloittavat koulut parin viikon päästä. Koska teen töitä kotoa käsin, minulla on vielä parin viikon ajan haasteita työnteossa. Pojathan ovat jo isoja ja pystyvät olemaan kaksin tai kavereiden kanssa paljon, mutta kyllähän noille ruokaa pitää tehdä aika ajoin.

Eilen tein tosi tehokkaan päivän kirjoittaen monta tuntia Lasten Tunnetaito-ohjaajaopintojen päättötyötä, mutta tänään on ollut niin paljon kaikkea sälää tehtävänä etten ole kunnolla ehtinyt paneutua oikein mihinkään.

Suosikkikukkani syysleimu kukkii, puutarhavadelmat ja pensasmustikat ovat parhaimmillaan. Löysin itsestäni myös pienen hilloajan, kun sunnuntaina keittelin karviaisista ja porkkanoista "köyhän miehen lakkahilloa",


Eilen illalla loppui KonMari - kirjan arvonta. Esikoinen arpoi voittajan ja hän on Siinatar. Laitatko minulle osoitetietosi heli (at) kasvuntaika.fi. Miten minulla on olo, että olet voittanut minun jossakin aiemmassakin arvonnassa jotain, muistankohan oikein.

Mielessä soi "vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä....".
Hyvää elokuuta juuri sinulle!

6 kommenttia:

 1. Köyhän miehen lakkahillosta en ollutkaan ennen kuullut! :)

  Ihana postaus ja kuva! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! "Köyhän miehen lakkahillo" tehdään tosiaan porkkanoista ja karviaisista. Äitini on perinteisesti tehnyt sitä meille, mutta tänä vuonna hänen vierailunsa ei osu karviaisaikaan, joten ekaa kertaa ikinä tein sitä ihan itse. Hyvää tuli.

   Poista
 2. Meneekö toi köyhänmiehen versio lakkahillosta? Huomaako eron? Mulla on karviaispensaita ja meinasin testata, kun oikeet lakat on niin tyyriitä ettei oo varaa ostella. Leipäjuuston kanssa ajattelin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se nyt ihan lakkahillosta mene, maku ja koostumus on kuitenkin erilainen. Mutta hyvää se on ja meidän lapset pitävät tästä enemmän kuin lakkahillosta, koska lakkahillon siemenet aiheuttavat heissä väristyksiä. Meillä tätä köyhän miehen lakkahilloa syödään erityisesti lettujen kanssa, sekä makeiden että ns. suolaisten lettujen kanssa.

   Poista
 3. Voi täällähän olikin ihana yllätys! Ja oikein muistit, arpaonni on suosinut minua blogissasi aikaisemminkin. Uskomaton tuuri siis =). Laitan yhteystiedot tulemaan joka tapauksessa uudelleen =).
  -Siinatar-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistin siis oikein. Kiitos, osoite tuli perille ja kirja lähtee loppuviikon aikana postiin.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!