torstai 7. toukokuuta 2015

Yökyöpelit cd-levy (sisältää arvonnan)


Meillä on viime päivinä soinut "allakka pullakka munamakaroni" ja moni muu biisi, joka jäi pojille mieleen Yökyöpelit - teatteriesityksestä, jonka kävimme katsomassa muutama vuosi sitten. Mainion teatteriversion jälkeen Yökyöpelit on ollut 13-osaisena lasten tv-sarjana Pikku Kakkosessa. 

Sain blogin kautta arvostelukappaleeksi Yökyöpelit cd - levyn. Minähän olen siinä mielessä lastenmusiikin suurkuluttaja, että käytän viikoittain musiikkia osana työtäni. Liikuntaleikkitunneilla, vauvahierontakursseillani ja myös muussa kurssitoiminnassani. Etsin tunneilleni aina uusia musiikkeja.

Yökyöpelit cd-levyllä on 19 laulua. Yökyöpelin musiikit on säveltänyt Anna-Maria Kähärä ja laulajina ovat esimerkiksi Seela Sella, Vuokko Hovatta ja Martti Suosalo. Lauluissa on hassuja sanoituksia, kivoja rytmejä ja mukava fiilis. Kaikkea lasten musiikkia en kestä kuunnella, mutta nämä biisit kestävät kuuntelua. Luultavasti muutama laulu tulee soimaan myös kevään viimeisillä liikuntaleikkitunneillani. Meidän perheen suosikkeja Allakka Pullakan lisäksi ovat Mahtimummeli määrää ja Rastat vastoo.


Sain arvottavaksi kolme kappaletta Yökyöpelit cd-levyä. Eli kolmella onnekkaalla blogini lukijalla on mahdollisuus saada itselleen cd-levy. Arvontaan voivat osallistua kaikki blogini kirjautuneet lukijat (blogger, bloglovin, blogipolku ja blogilista; lukijaksi voi myös liittyä. Huom! Blogilista lopettaa toiminnan 1.6.). Kaksi arpaa saa, jos linkittää arvonnan blogiinsa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy perjantaina 15.5. klo 19.00 . Tämä on myös kiva lahjaidea eli vaikka sinulla ei itselläsi olisikaan lapsia, niin tuttavapiirissä niitä luultavasti on ja tämä cd sopii hyvin vaikka synttärilahjaksi.

Onnea arvontaan!

20 kommenttia:

 1. Enpäs tiennytkään, että tällainen levy on olemassa. Olen perheemme kovimpia Yökyöpelit-faneja, joten lastemme lisäksi tämä olisi ihan omaankin makuun hauska. Yhdellä arvalla mukana ja peukut pystyssä. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä lauletaan kovasti "allakka pullakka Mikko makaroni"- pikkuveljen mukaan, ja sekös naurattaa. Arvontaan mukaan, osuu myös pienen miehen synttäripäivälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Allakka pullakka on aika mieleenjäävä biisi. Onnea arvontaan!

   Poista
 3. Meillä ollaan ohjelman kovia faneja, joten tämä levy olis ihan mahtava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä ohjelma on jäänyt katsomatta, kun pojat ovat ohittaneet Pikkukakkosiän. Mutta cd-levyä ovat tykänneet kuunnella. Onnea arvontaan!

   Poista
 4. Oi, meidänkin pikkuisella musikantilla on synttärit aivan lähipäivinä, joten olisi kiva yllättää tällaisella cd-levyllä :)
  Mukana blogger-lukijana.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. Oi miten lystikkään veikeä levy! Arvonnassa mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, lystikkään veikeä. Onnea arvontaan!

   Poista
 6. Mukana myös arvonnassa, vaikka meidän pojat ovat jo ohittaneet pikkukakkosvaiheen on tyttäremme vielä täysin tässä maailmassa :). Arvalla mukana siis!

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla myös mukana. T. Satunnainen lukija Tyynis Tj.voutilainen (a) gmail.com

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana. Mulle tämä levy on ihan uusi tuttavuus, vaikka varmasti täällä pistettäisiin tanssit pystyyn jos levyn laittaisin soimaan.

  VastaaPoista
 10. Yksi arpa minulle, kiitos!
  Lapset ilahtuisivat tästä varmasti, toivottavasti onni suosii!
  hiisukas(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan ja tervetuloa blogini uudeksi lukijaksi!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!