perjantai 1. toukokuuta 2015

Kevätihmisen puutarhakirja


Sain kirjastosta lainaan kirjan "Kevätihmisen puutarhakirja - kukkaisunelmia kotona ja puutarhassa". Kirjan on kirjoittanut Linda Peltola. Hän on myös kuvannut kirjan kauniit kuvat. Kevätihmisen puutarhakirja on ylistys keväiselle luonnolle ja puutarhalle. Monipuolinen kevätpuutarha luodaan kukkasipuleista, aikaisista kevätperennoista ja keväällä kukkivista puista ja kasveista.Kirja on kauniisti kuvitettu. Kuvitus on runsasta ja värikästä. Herkullista suorastaan. Kauniita narsisseja, pikarililjoja, tulppaaneja, vuokkoja. Kirjassa on myös muutama leivontaohje (esim. kirsikka-suklaamuffinit ja peruna-pinaattisämpylät) ja kuusenkerkkäsiirapin ohje.


Kirjan lopussa pystyy tsekkaamaan, minkä niminen puutarhakeiju olet. Minä olen Valovoimainen Varjohiippa.

Kirja on niin kaunis että suorastaan harmittaa palauttaa tämä takaisin kirjastoon. Onneksi omalla pihalla alkaa myös vähitellen kevätkasvit puskea esiin. Kovasti jo odotan kevään ja kesän kukkaloistoa.

2 kommenttia:

  1. Näyttää ihanalta. Lainaapa sellainen kirja kuin Mummoillen - Henkisen mummon käsikirja. Se on mulla just lainassa ja olen aika myyty. ^____^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirja on ihana. Hei, minulla on tuo Mummoillen kirja varauksessa kirjastoon. Tosi kiva kuulla, että sekin on kiva kirja.

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!