tiistai 17. maaliskuuta 2015

Tonttu toi yllätyksen


Katsokaas millaisen yllätyksen Tonttu toi minulle. Minulla on olo, että tämä Tonttu on blogini lukija. Kiitos tästä yllätyksestä!

Tontun yllätyksen lisäksi minua on ilahduttanut aurinko, hyvin menneet liikuntaleikkitunnit, oma hyvä fiilis, lähestyvä ilokuvaus, hyvin nukutut yöunet, Mokoon varattu brunssi parin viikon päähän ystäväni kanssa ja lähestyvä pääsiäinen. Millaisia ilon hetkiä ja yllätyksiä sinun päivääsi on kuulunut?


Kohta lähden karkkikoru ranteessani luennoimaan Ipanaiselle pienten lasten uniasioista. Aurinkoisia kevätpäiviä kaikki ihanat blogiystäväni!

2 kommenttia:

 1. Onpas kiva koru :) En olekaan nähnyt aikaisemmin "pehmo"versiota.

  Minulla on täysin peruskauraviikko käynnissä, mutta siihen tuo virtaa auringonpaiste. Onpa aivan mahtava ajella duuniin, kun aurinko paistaa! Pääsiäisen vapaat ovat kanssa mukava juttu, kun voi ajatella, että pian on taas pieni breikki normiarkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole aiemmin nähnyt tällaista pehmokorua. Hauska. Itse käytän aika vähän koruja, mutta täytyy nyt ottaa tämä mahdollisimman usein käyttöön.

   Auringonpaiste on ollut ihan mahtavaa ja virkistävää. Pääsiäinen tuo lämpimiä ajatuksia, muutama vapaapäivä perheen kanssa.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!