torstai 19. maaliskuuta 2015

Sisäinen voima - 365 ajatusta parempaan arkeen


Ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi kirjan "Sisäinen voima - 365 ajatusta parempaan arkeen". Kirjan on kirjoittanut Jenny Belitz-Henriksson, joka kirjoittaa Vastaisku ankeudelle - blogia.

Kirja sisältää nimensä mukaisesti ajatuksen vuoden jokaiselle päivälle. Ajatukset liittyvät esimerkiksi ihmissuhteisin, iloon, itsetuntemukseen, onnellisuuteen, läsnäoloon, tunteisiin ja kiitollisuuteen.Kirjan voi avata mistä kohtaa vaan ja lukea sieltä päivän ajatuksen. Näin olen itsekin käyttänyt kirjaa. Ja monesti sieltä onkin löytynyt juuri siihen olotilaan sopiva ajatus. Ajatus, joka on antanut voimaa, uskoa tai sitten ajateltavaa. Ajatus, joka on vahvistanut olotilaa tai tuonut jotain uutta ja valoa harmaaseen päivään. Tai ajatus, joka on avannut jotain ihan uutta siihen asiaan, jota olen päässäni pyöritellyt monen päivän ajan. Olen käyttänyt kirjan ajatuksia myös vanhemmille suunnatuilla satuhierontakursseillani, kun olemme puhuneet vanhemman omasta hyvinvoinnista. Minulle kirja on antanut voimaa ja toivon, että myös kurssilaiset ovat saaneet voimaa lukemistani kirjan ajatuksista.

Kirjan takakannessa todetaan, että "onnellisuutta, ilo tai toivoa ei voi ostaa kirjan muodossa, mutta omaa kasvua, kehitystä ja sisäistä voimaa tukevia ajatuksia voit. Kirja auttaa sinua havaitsemaan, minne voit olla matkalla, jos vain tahdot".

Kirja on helppolukuinen, selkeä ja yhden ajatuksen ehtii lukea kiireisenäkin päivänä. Eikä haittaa vaikka saman ajatuksen lukisi monena päivänä peräkkäin. Siitä voi aina aueta myös uusia näkökulmia ja oivalluksia. Kirja kätkee sisälleen paljon asiaa. Se tuo oivalluksia, iloa ja hyvää oloa. Minä olen tykännyt kirjasta. Onko tämä kirja tuttu sinulle?

Kirjalla on myös fb-sivut. Fb-sivulta voi lukea kirjan ajatuksia ja saada muutenkin ajatuksia oman hyvinvoinnin tukemiseksi.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kirjan on aivan mielettömän hyvä. Itse tilasin sen netin kautta ennakkotilauksena. Luen kirjaa päivittäin umpimähkään. Ajatelmat ovat osuneet todella hyvin. Olen myös suositellut tätä kirjaa ystävillenikin ��

   Poista
  2. Minä pidän myös kirjasta paljon. Ihana!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!