sunnuntai 3. elokuuta 2014

Meillä juhlitaan!

Tänään meillä juhlitaan kuopuksen 9 v synttäreitä. Varsinainen syntymäpäivä on huomenna. Tänään saamme vieraaksi kummit, isovanhemmat ja yhden ystäväperheen. Luokkakavereiden kanssa synttäreitä juhlitaan sitten vasta syksymmällä.


Tarjolla on juusto- ja pinaatti-juusto- pasteijoita, lohipiirakkaa, valkosuklaista punaviinimarjapiirakkaa, pikkupiirakoita, patonkia, mango-juustokakkua, jäätelökakkua, kurkku- ja porkkatikkuja, viinirypäleitä, karkkia, kierrenaksuja, poppareita...



Mukavaa sunnuntaita kaikille blogini lukijoille! Huomenna lienee monilla paluu arkeen loman jälkeen. Mahdollisimman jouhevaa arkeen paluuta niille, joille se on ajankohtaista. Minulla on vähän jännittävä päivä edessä, sillä menen YritysVantaaseen esittelemään liiketoimintasuunnitelmani.Ja nyt sieltä liiketoimintasuunnitelmasta löytyy jo laskelmiakin.

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tarjoilut olivat hyviä. Kiitos onnitteluista! Minuakin on alkanut jännittää ja edelleenkin pyörittelen mielessä yrityksen nimivaihtoehtoja.

      Poista
  2. Tarjottavat näyttävät ja kuulostavat todella herkullisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne myös olivat hyviä. Aika harvoin leivon, siksi on kiva tehdä synttäreille vähän erilaisia juttuja. Nyt kokeilin ekaa kertaa valkosuklaista punaviinimarjapiirakaa ja se oli hyvää.

      Poista
  3. Onnea 9-vuotiaalle :)

    Oletko itse tehnyt nuo pinaatti-juusto pasteijat? Ja nuo juustopasteijat? Itse kun olen monta kertaa tehnyt juustopasteijoita, niin ne juustot pursuavat aina jostakin välistä :(

    Sinulla onkin jännittävä päivä huomenna, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pasteijat olivat ostettu Lidlistä, siellä oli muutama viikko sitten Kreikka-viikot ja silloin ostin jemmaan noita pasteijoita. Olivat muuten hyviä ja moni vieraskin kysyi, että olenko ne itse tehnyt.

      Kiitos tsemppaamisesta!

      Poista
    2. Pitääpä kurkata Lidl:n pakastealtaaseen kun seuraavan kerran siellä käyn..

      Poista
  4. Herkulliselta näyttää, onnea sankarille! :)

    VastaaPoista
  5. Onnea synttärisankarille ja toivottavasti saat huomenna sellaista palautetta, joka auttaa sinua laatimaan vielä paremman liiketoimintasuunnitelman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juuri luin vielä YritysVantaan sivuja ja todellakin, liiketoimintasuunnitelman ei vielä tarvitse olla valmiiksi hiottu vaan siellä saan vielä palautetta ja voin jatkaa eteenpäin. Ja kun minä olen sitä puurtanut sillä asenteella, että sen pitäisi olla jo lopullinen.

      Poista
  6. Ihania herkkuja, onnea sankarille ja sinulle huomiseen!

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!