sunnuntai 24. elokuuta 2014

Keltaista


Sain voimaviestin. Osallistuin Soulmentin fb-sivulla viestijuhlaan. Soulmentin Katja valitsi intuitiivisesti joitakin, joille lähetti yksityisviestin. Minä olin yksi onnekas viestinsaaja. En tunne Katjaa millään tavoin ja siksi olin todella hämmästynyt, miten se viesti osui oikeaan. Viestissä todettiin, että elämääni on tulossa runsautta, kun vaan uskallan antaa sen tulla. Viestissä kehotettiin nostamaan omaa rimaa korkeammalle, koska"saat sen mihin itse uskot".


Viestissä kehotettiin ympäröimään itsensä keltaiselle. Meillä on aika vähän keltaista sisustuksessa. Siksi olenkin ostanut meille keltaisia kukkia.

Mukavaa, iloista ja voimaannuttavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Keltainen on kaunis väri. Ihana pannu, meillä punaisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen näyttää tosi voimauttavalta väriltä. Meillä on samanmoinen pannu keltaisena, punaisena ja vihreänä. Jossain vaiheessa keräilin noita Finellin pannuja. Ovat ihania!

   Poista
 2. Ihana voimaväri! Hassua kyllä, minä kaipasin keltaisia kukkia (en ole keltaisen ystävä kuin sadetakeissa. :) ) ja tänään kävimme Tikkurilan lähellä auringonkukkapellolla. Tuntuu kuin maailma hymyilisi enemmän keltaisissaan.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonkukat ovat ihania!

   Mukavaa alkavaa viikkoa teillekin!

   Poista
 3. Tykkään keltaisesta, ihanan pirtsakkaa ja tuo todellakin väriä tähän vuodenaikaan kun kaikki alkaa hiljalleen harmaantua. Ainakin ilma, jos ei vielä muu. Pidän erityisesti tuosta purkista ja kannusta - oikeita piristysruiskeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, keltainen on sellainen piristysväri. Minäkin pidän tuosta purkista ja kannusta tosi paljon.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!